Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Τέτα Καμπουρέλη - Οριστική απόφαση για τη ζωή της

«Το θέμα είναι πολύ λεπτό...»

26 Ιουνίου 2022 14:35
Δύσκολες στιγμές για την Τέτα Καμπουρέλη - Οριστική απόφαση για τη ζωή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε έπειτα από 14 μήνες, όμως ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή φαίνεται ότι ξεκινά τώρα, καθ’ ότι το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι Καμπουρέλη – Γκουρούσης δεν είναι πια μαζί, αποτελώντας, όπως όλα δείχνουν, πλέον παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Κορίνα Μανταγάρη στη Real Life, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση καθώς περνούν σοβαρή κρίση που δείχνει τον δρόμο προς το διαζύγιο.

Όταν πριν από λίγες ημέρες προσήλθαν μαζί στην τελετή των βραβείων «Προσωπικότητες 2022», που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι όλα βαίνουν καλώς στον γάμο τους.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, η Τέτα Καμπουρέλη, μένει με τη μητέρα της, μέχρι να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τον γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία.

«Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου.

Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα.

Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα» είχε πει ο Βασίλης Γκουρούσης σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Πρωινό.

Όλεθρος για την Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν θα κάτσω να πω τίποτα, αν θελήσει να μάθει, να με βρει» δηλώνει ο Βασίλης Γκουρούσης

Για το πώς είναι σήμερα η σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη αλλά και για τους μήνες στη φυλακή μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης στο Πρωινό.

Για την περίοδο που ήταν στην φυλακή, ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε τα εξής:

«Έμεινα 14 μήνες στη φυλακή, αδίκως. Δεν ήξερα για ποιο λόγο βρέθηκα εκεί. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει δικαστήριο.

Δεν υπάρχει κάτι γύρω μου. Μου τα έχουν διαλύσει όλα με τα ψέματα που έλεγαν, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν.

Δείτε επίσης: Έρχεται το διαζύγιο για την Τέτα Καμπουρέλη; Απάντησε στις φήμες

Δεν υπήρχε εξωσυζυγική σχέση. Ήταν συνεργάτιδά μου τρία χρόνια, αλλά δεν είχαμε ερωτική σχέση. Οι διάλογοι που βγήκαν προς τα έξω είναι όλα ψέματα».

Για την Τέτα Καμπουρέλη, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε:

«Με την Τέτα δεν μένουμε μαζί, έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Βγαίνουνε και λένε ότι ήμουν με 25αρες, 30αρες… Της έχουν πει πολλά ψέματα της Τέτας. Νομίζω ότι ήθελαν να μας χωρίσουν.

Δεν πρόκειται να κάτσω να της πω τίποτα. Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Είμαι πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα.

Έκατσα 14 μήνες εκεί μέσα χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο. Με λεηλάτησαν. Λεηλάτησαν τη ζωή μου».

Για την οικονομική του κατάσταση σήμερα, ο Βασίλης Γκουρούσης ανέφερε:

«Μου τα έχουν πάρει όλα. Ζω με ό,τι μου δίνει η μάνα μου, ο πατέρας μου. Πούλησα 3 αυτοκίνητα για να πληρώσω τους δικηγόρους, το ένα το πήρε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share