Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πονάει» η Τέτα Καμπουρέλη: «Μπράβο στον πρώην άνδρα μου...» - Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Βασίλη Γκουρούση

Τι δήλωσε στις κάμερες;

16 Νοεμβρίου 2022 14:13
«Πονάει» η Τέτα Καμπουρέλη: «Μπράβο στον πρώην άνδρα μου...» - Η πρώτη αντίδραση για τη νέα σχέση του Βασίλη Γκουρούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε χθες στο Happy Day ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του και διατηρεί νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από την Τέτα Καμπουρέλη.

«Έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο, πολύ καλό που μου έχει σταθεί. Πραγματικά μου έχει σταθεί. Όχι με την έννοια του λόγου μόνο, είναι πολύ δίπλα μου και δείχνει ότι με αγαπάει. Μακάρι να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί κι αργότερα» αποκάλυψε ο θεατρικός παραγωγός. Σημειώνεται πως η γνωστή τηλεοπτική αισθητικός έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε χθες σε εγκαίνια καταστήματος και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν φυσικά για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της.

«Μπράβο! Να είναι καλά και να περνάει καλά. Από τη στιγμή που έχουμε παιδιά, κρατάμε επαφές και μιλάμε μόνο για τα παιδιά. Δεν με ενοχλεί που μιλάει για τη σχέση του, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Είμαι τελείως αδιάφορη!» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη.

Δείτε τις δηλώσεις της

«Αυτό κάνει μια ζωή...» - Δίκασε την Τέτα Καμπουρέλη για την νέα της σχέση ο Βασίλης Γκουρούσης με μια ατάκα

Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη έχουν ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους στη ζωή, παίρνοντας διαζύγιο μετά την αποφυλάκιση του πρώτου, ο οποίος πάντως δεν το έχει πάρει και πολύ ψύχραιμα.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τον συνάντησε την Παρασκευή 1/7 και ρωτήθηκε τόσο για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και για την είδηση πως εκείνη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share