Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Σπάραξε ο Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Μίνωας Κυριακού μου...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά ο παρουσιαστής;

22 Απριλίου 2023 16:21
Σπάραξε ο Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Μίνωας Κυριακού μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Μίνωα Κυριακού, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης ακόμα σπαράζει για τον άνθρωπο που τον πίστεψε και τον εμπιστεύτηκε όσο κανείς.

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης, είχε βρεθεί πριν καιρό καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 και τα λόγια του για τον Μίνωα Κυριακού ήταν γεμάτα συγκίνηση. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον πρώτο του γάμο.

«Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μού γνώρισε τη γυναίκα μου.

Μίνωας Κυριακού και Γιώργος Παπαδάκης

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…», είχε καταλήξει συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Είσαι το μέλλον, ήμουν το παρελθόν»

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη του Πάσχα. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα λέγαμε ότι σπάραξε λίγο για τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, λέγοντας πως είναι το παρελθόν.

Κλείνοντας τη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε την… ευχή του στη Μαρία Αναστασοπούλου. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη.

«Γλυκιά μου Μαρία, κοριτσάκι μου, είναι το ωραιότερο Πάσχα που έχω περάσει γιατί είσαι εσύ κοντά.

Ειλικρινά το λέω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου

Σου εύχομαι τα υπόλοιπα Πάσχα να είναι όλα εδώ στον ΑΝΤ1, με ή χωρίς εμένα.

Γιατί το μέλλον είσαι εσύ, εγώ ήμουν το παρελθόν.

Και να σου πω κάτι και για μένα, να πάρει η ευχή, 32 χρόνια άντεξα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εσύ είσαι το παρόν τόσα χρόνια βρε Γιώργο μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share