Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για την Άννα Βίσση: Η νέα σχέση με νεαρό γυμναστή που βγήκε στη φόρα (photo)

Εξελίξεις στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας

20 Απριλίου 2023 16:41
«Βόμβα» για την Άννα Βίσση: Η νέα σχέση με νεαρό γυμναστή που βγήκε στη φόρα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έπεσε για την προσωπική ζωή της Άννας Βίσση, η οποία σύμφωνα με πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού φαίνεται να έχει σχέση με νεαρό γυμναστή.

Η Άννα Βίσση έχει πολλάκις απασχολήσει στο παρελθόν με τις σχέσεις της, με την ίδια να φαίνεται πως έχει… ανανεωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκοντας εκ νέου τον έρωτα. Με την ευκαιρία, η γνωστή τραγουδίστρια δε δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» της στον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Νταλάρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που παραμένει ακμαιότατη έως και σήμερα, φαίνεται πως έχει βρει το νέο της ταίρι, όπως επισημαίνει το «Yes Magazine», στα μάτια ενός νεαρού γυμναστή, ο οποίος εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του και δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι έχει… πέραση στο γυναικείο κοινό.

Η Άννα Βίσση σε σχέση με νεαρό γυμναστή

Η τυχερή, όμως, είναι η Άννα Βίσση, η οποία του έκλεψε την καρδιά και οι δυο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό, ζουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί. Κάπως έτσι, η ίδια δείχνει να είναι και πάλι ερωτευμένη.

Το «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα: «Η Άννα Βίσση θα έκανε καριέρα στην Αμερική, αλλά...»

Ο Γιώργος Πολυχρονίου πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση και την καριέρα της στην Αμερική, η οποία σταμάτησε από «μπλόκο» του Νίκου Καρβέλα! Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο παρουσιαστής.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που έχει υπάρξει παραγωγός και υψηλό στέλεχος δισκογραφικών εταιριών, είπε: «Η Άννα Βίσση προσπάθησε να κάνει καριέρα στην Αμερική, αλλά με τον Καρβέλα δεν μπορείς να συνεννοηθείς»!

Μάλιστα, στην συνέχεια της συνέντευξής του είπε ξεκάθαρα ότι: «Η Βίσση είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό, τότε που θέλαμε εμείς στην εταιρία και ζήλευε ο Καρβέλας και επιπλέον δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share