Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Απομονώθηκε και μένει με την πρώην σύζυγό του: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου

Τι κάνει σήμερα μετά από χρόνια πολλών επιτυχιών;

26 Ιανουαρίου 2023 14:27
Απομονώθηκε και μένει με την πρώην σύζυγό του: Δείτε πώς είναι σήμερα ο ιστορικός παρουσιαστής Γιώργος Πολυχρονίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Πολυχρονίου θα αποτελεί πάντοτε έναν ιστορικό παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης, γράφοντας ιστορία μέσα από πολλές εκπομπές, που ξεχώρισαν μέσα στα χρόνια, με ένα παιδί θαύμα επίσης να είναι εξαφανισμένο.

Η μουσική αλλά και το ραδιόφωνο τον έλκυαν από πολύ νωρίς κι έτσι την περίοδο 1964-1965 έστησε μαζί με τον εξάδελφό του Στέλιο Πολυχρονίου παράνομο ερασιτεχνικό (πειρατικό) σταθμό μεσαίων κυμάτων, τον οποίο ονόμασαν «G.S.Poly». Από εκείνη την εποχή του έμεινε το προσωνύμιο «G-Poly» (Τζι Πόλυ).

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από την Πρωτοχρονιά του 1990 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 1992, έχοντας ως βοηθό του την Κρίστα Σταματοπούλου. Παρουσίαζε επίσης στο Mega το τηλεπαιχνίδι Mega Βanca από το 1992 έως το 1994, έχοντας ως βοηθό την πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Μενεγάκη, που έκανε τότε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Θεωρείται άριστος γνώστης των μουσικών θεμάτων, παρακολουθώντας τις διεθνείς κυκλοφορίες δίσκων και εμπλουτίζοντας διαρκώς τη συλλογή του, κατά βάση με ξενόγλωσσο ρεπερτόριο. Σύμφωνα με εκτίμηση του ιδίου, η συλλογή του ανέρχεται σε περίπου 80 χιλιάδες δίσκους βινυλίου και 40 χιλιάδες CD.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου έχει από τον πρώτο του γάμο μία κόρη, τη Ντέμη, από την οποία το 2016 απέκτησε εγγονή. Σε δεύτερο γάμο υπήρξε σύζυγος της ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου.

Τα λόγια του για τη Μάγκυ και την πρώτη του γυναίκα

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την πρώτη του γυναίκα στην κάμερα του Πρωινού. Αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε: «Παραξενεύτηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που είπα την ηλικία της. Λέω “αγάπη μου εσύ το δήλωσες” κι έκλεψα και κανά δυο χρόνια»!

Και τόνισε: «Μένω στον 4ο όροφο, στον 3ο η μητέρα της κόρης μου και στον 5ο η κόρη μου με την οικογένειά της. Η πολυκατοικία είναι της πρώην γυναίκας μου. Αν το ξέρα δεν θα την άφηνα για να παντρευτώ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Μου το είχε κρύψει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share