Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Καρφιά» από Άννα Βίσση: «Καλό θα ήταν ο Γιώργος Νταλάρας να μην κρίνει και...»

Κόλαφος η τραγουδίστρια

18 Απριλίου 2023 10:52
«Καρφιά» από Άννα Βίσση: «Καλό θα ήταν ο Γιώργος Νταλάρας να μην κρίνει και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η σχέση του Γιώργου Νταλάρα και της Άννας Βίσση δεν είναι και η καλύτερη εδώ και χρόνια. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε πετάξει τα «καρφιά» της πριν μερικά χρόνια εναντίον του, επισημαίνοντας στον πρώην σύντροφό της ότι καλό θα ήταν να μην κρίνει.

Πιο συγκεκριμένα, τότε την αρχή έκανε ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση και είπε πως στο παρελθόν ήταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό τους ήταν «φωτιά», όταν μαθεύτηκε ότι δεν την ήθελε η μητέρα του.

Έτσι η Άννα Βίσση ακούγοντας όλα όσα είπε ο καλλιτέχνης είχε περάσει στην αντεπίθεση:

Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση

«Συνήθως οι άνθρωποι που σχολιάζουν αρνητικά τους άλλους είναι εκείνοι που δεν πέτυχαν στη ζωή τους τίποτα. Απλή ζήλια δηλαδή. Τώρα αν είναι άνθρωπος με σημαντική διαδρομή όπως λες, και επειδή υποπτεύομαι για ποιον μιλάς, εκεί το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει προσωπικό πρόβλημα. Καθότι η πορεία μου και τα κεκτημένα μου ως τώρα δεν δίνουν το δικαίωμα να λέει ότι λέει».

Και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Καλό θα ήταν να μην κρίνει πάντως με τέτοια ευκολία και να ασχοληθεί περισσότερο με τη δική του καριέρα που δεν είναι και τόσο καλή τα τελευταία δέκα χρόνια».

Παντόφλα...on camera: Η αμήχανη στιγμή του Γιώργου Νταλάρα όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη - Η απρόσμενη παρέμβαση της γυναίκας του (Video)

Παντόφλα...on camera είχε «φάει» πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας από τη γυναίκα του. Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε αμήχανη στιγμή όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη και η απρόσμενη παρέμβαση της γυναίκας του τον...έσωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας είχε πραγματοποιήσει πριν καιρό μια συναυλία για την υποστήριξη μεταναστών και αστέγων και έτσι βρέθηκαν εκεί οι τηλεοπτικές κάμερες για μία δήλωση του Γιώργου Νταλάρα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του, Γεωργιάννα.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα έκανε η γυναίκα του, Άννα Νταλάρα, μετά.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share