Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Αυτός έχει κλείσει τα 45 κι εκείνη...: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη

Είναι αρκετά κοντά...

20 Απριλίου 2023 08:57
Αυτός έχει κλείσει τα 45 κι εκείνη...: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πανευτυχείς στην κοινή ζωή, που έχουν δημιουργήσει με την οικογένειά τους, αποκτώντας μεταξύ άλλων κι ένα γιο, τον Δήμο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι εννέα χρόνια μαζί και ο Δήμαρχος Αθηναίων εξομολογήθηκε πως νιώθει πως όλα όσα είχε πιστέψει και οραματιστεί εκπληρώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω.

«Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι».

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς».

Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Όσο για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους; Η διαφορά τους είναι αρκετά μικρή, με τον Δήμαρχο Αθηναίων να κλείνει προ μηνός τα 45 του χρόνια, γεννηθείς το 1978, την ίδια στιγμή που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που δεν έχει κρύψει... κι άλλον έναν έρωτά της, θα έχει γενέθλια στις 16 Μαΐου, γεννημένη το 1980, άρα σύντομα κλείνει τα 43 της.

Τυχερός ο Κώστας Μπακογιάννης: Με αυτή τη διατροφή κρατά αγαλμάτινο κορμί στα 42 και ύστερα από γέννα η Σία Κοσιώνη - Η γυμναστική που την κρατά σε φόρμα

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα, που προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, κάτι που διαπιστώνουμε ιδιαίτερα μέσα από τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου εκτός των ενδυματολογικών της επιλογών, εντυπωσιάζει και με τις εξαιρετικές αναλογίες της.

Μετά την γέννα του γιου της ακολούθησε μια δίαιτα που την βοήθησε να χάσει 17 κιλά. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη ανεξαρτήτως των κιλών αλλά άμα θέλετε να φτιάξετε την διατροφή σας, δείτε την υγιεινή δίαιτα που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια.

Χωρίς να στερείται σχεδόν τίποτα, αλλά με σχέδιο που τη βοηθά να κρατά μια ισορροπία στη διατροφή της είδε διαφορά στο σώμα της την οποία προσπαθεί να κρατήσει.

Η διατροφή της παρουσιάστριας

«Κάθε πρωί ξεκινάω να κάνω δίαιτα. Το πώς καταλήγω είναι μια άλλη υπόθεση», έχει δηλώσει η ίδια. Αυτό που προτιμά η Σία Κοσιώνη στη διατροφή της είναι να τρέφεται σε μεγάλο βαθμό με φρούτα και λαχανικά, κάτι που έχει αποδώσει αρκετά. Επιπλέον, καταναλώνει πολλές πράσινες σαλάτες φροντίζοντας τα γεύματα της να είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να κρατάει σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της. Προϊόντα ολικής άλεσης και πράσινο τσάι δεν λείπουν από το καθημερινό της μενού.

Συγκεκριμένα, το γάλα, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα γενικότερα, είναι μια πολύ σημαντική πηγή ασβεστίου. 1 ποτήρι γάλα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι ή 30 γραμμάρια τυρί (ένα κομμάτι στο μέγεθος του σπιρτόκουτου) βρίσκονται κάθε μέρα στη διατροφή της.

Ένα μήλο τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… Τα φρούτα εποχής, όπως τα μήλα και οσονούπω τα πορτοκάλια, έχουν σημαντική θέση στο καθημερινό πρόγραμμά της είτε αυτούσια είτε με τη μορφή χυμών.

Ένα καλό πρωινό πάντα κάνει τη διαφορά… Τα δημητριακά και η βρόμη βοηθούν ώστε να ξεκινά καλά η μέρα, ενώ με κράκερ ή ρυζογκοφρέτες «γεμίζει» τυχόν κενά και κόβει μικρές λιγούρες που ενδέχεται να δημιουργηθούν στην πορεία.

Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες, ειδικά σε μια απαιτητική καθημερινότητα. Το μεσημεριανό της συνήθως περιλαμβάνει 1/2 φλιτζάνι όσπρια ή 80-100 γραμμάρια κρέας/κοτόπουλο/ψάρι, που συνοδεύονται από ωμά ή βραστά λαχανικά. Μέσα στη μέρα καταναλώνει 8-10 ξηρούς καρπούς.

Η γυμναστική που τη διατηρεί σε εξαιρετικά κατάσταση

Η παρουσιάστια, μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση μας έδειξε πως κάνει γυμναστική παρέα με τον γιο της και το στιγμιότυπο είναι απλά μοναδικό.

Έβαλε τη φόρμα της, τα αθλητικά παπούτσια και ξεκίνησε τα push ups, αλλά δεν υπολόγισε τον γιο της.... και σχολίασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: "Κάνοντας σοβαρή γυμναστική απερίσπαστη!»

Όπως όλα δείχνουν, η ίδια προτιμά την αερόβια γυμναστική, αφού κάνει στατικές ασκήσεις και τρέξιμο για να παραμένει σε φόρμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share