Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Νατάσα Παζαΐτη: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της συζύγου του Κώστα Καραμανλή

Δεν είχαμε ιδέα!

17 Απριλίου 2023 09:28
Νατάσα Παζαΐτη: Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της συζύγου του Κώστα Καραμανλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εσείς ξέρατε ποια είναι η καταγωγή της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, Νατάσας Παζαΐτη, αλλά και τι σπουδές έχει κάνει; Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους.

Η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή του Μιχαήλ είναι σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Απριλίου του 1966 και κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002) και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος Ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004).

Τελείωσε το αγροτικό της στην Κόρινθο. Από τις αρχές του 2007 εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας ως ειδικευόμενη Γενικής Χειρουργικής.

Νατάσα Παζαΐτη και Κώστας Καραμανλής

Οι σπουδές της κυρίας Καραμανλή και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέκτησε το διδακτορικό δίπλωμα στην ιατρική έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς έχει εκφραστεί η άποψη πως η απονομή του διπλώματος δεν έγινε με αξιοκρατικό τρόπο.

Το 1998 ίδρυσε μαζί με το Χρήστο Ζαχόπουλο τον πολιτιστικό σύλλογο «Ανέμη» που έχει το παιδί στο κέντρο του ενδιαφέροντός του, με πρώτη πρόεδρο την ίδια και αντιπρόεδρο το Ζαχόπουλο. Σήμερα παραμένει επίτιμη πρόεδρος του συλλόγου.

Η σχέση της με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας επισημοποιήθηκε στα τέλη του 1997. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλιο του 1998 στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003 έγινε μητέρα των διδύμων, Αλέξανδρου και της Αλίκης. Είναι πρόεδρος του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου (ΑΟΣ).

Παλάτι για Καραμανλή - Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σύγχρονο παλάτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη. Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα.

"Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;": Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… "Νατάσα" απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα -δείτε εδώ τα πρόσωπά τους- και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο σπίτι τους στη Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

Παλάτι για Καραμανλή - Παζαΐτη: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι τους στη Ραφήνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share