Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Άννα Βίσση: «Δε φοβάμαι να πω ότι με τον Γιώργο Νταλάρα έχω....»

Τι εξομολογήθηκε;

6 Απριλίου 2023 08:44
Κόλαφος η Άννα Βίσση: «Δε φοβάμαι να πω ότι με τον Γιώργο Νταλάρα έχω....»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη πριν καιρό και ήταν κόλαφος, μιλώντας για τον Γιώργο Νταλάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε πως δεν φοβάται να πει ότι μαζί του έχει προσωπική αντιπάθεια.

Η 65χρονη τραγουδίστρια μίλησε για όσα την απασχολούν τώρα ή την είχαν προβληματίσει κάποια στιγμή στο παρελθόν, σχετικά με τον εαυτό της και την ψυχολογία της. Εμείς συγκεντρώσαμε τις ατάκες της σε δύο από τα θέματα της συνέντευξης: Την ηλικία της και τις επιθέσεις στον Γιώργο Νταλάρα. Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό τους ήταν «φωτιά», όταν μαθεύτηκε ότι δεν την ήθελε η μητέρα του.

«Έχω θεματάκια σε επιτρεπτό όριο, όχι θέμα. Πρέπει να μάθουμε όλες ότι μεγαλώνουμε, πώς θα γίνει; Και ότι δεν μεγαλώνουμε απλά. Πρέπει να μάθουμε ότι θα πεθάνουμε μια μέρα. Αυτό είναι πιο μεγάλο από τα γηρατειά. Τουλάχιστον μεγαλώνοντας μαθαίνεις να βρίσκεις πράγματα που σε κάνουν αντίστοιχα όμορφη, αντίστοιχα ευτυχισμένη. Εντάξει, δεν μπορώ να επιθυμήσω αυτά που έκανα στα 18 μου, κουράζομαι και μόνο που τα σκέφτομαι».

Άννα Βίσση και Γιώργος Νταλάρας

Για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι. Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

Παντόφλα...on camera: Η αμήχανη στιγμή του Γιώργου Νταλάρα όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη - Η απρόσμενη παρέμβαση της γυναίκας του (Video)

Παντόφλα...on camera είχε «φάει» πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας από τη γυναίκα του. Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε αμήχανη στιγμή όταν τον ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη και η απρόσμενη παρέμβαση της γυναίκας του τον...έσωσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας είχε πραγματοποιήσει πριν καιρό μια συναυλία για την υποστήριξη μεταναστών και αστέγων και έτσι βρέθηκαν εκεί οι τηλεοπτικές κάμερες για μία δήλωση του Γιώργου Νταλάρα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του, Γεωργιάννα.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα έκανε η γυναίκα του, Άννα Νταλάρα, μετά.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share