Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Απίθανες αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με πλήρωσε ποτέ, πονεμένη ιστορία...»

Ποιος το εξομολογήθηκε;

29 Μαρτίου 2023 10:22
Απίθανες αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με πλήρωσε ποτέ, πονεμένη ιστορία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής Φιλήμων, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και προέβη σε απίθανες αποκαλύψεις 27 χρόνια μετά το θάνατό της. Γιατί κάνει λόγο για πονεμένη ιστορία;

Αναφερόμενος στις επώνυμες γυναίκες, τις οποίες έχει ντύσει, ο Φιλήμων μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό κι αποκάλυψε πως η συνεργασία τους δεν ήταν ευχάριστη. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Δεν θεωρούσα τιμή να ντύνω αυτούς τους χώρους εκείνη την εποχή, γιατί έντυνα την υψηλή κοινωνία. Με δυσκολία έντυνα τις θεατρίνες και τις τραγουδίστριες, απέφευγα και να το συζητάω, γιατί οι πλούσιες κυρίες δεν ήθελαν τα ρούχα, με τα οποία έντυνα εκείνες να τα δίνω για θέατρο και πίστες. Η μόνη που ήθελα να ντύνω ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου» δήλωσε αρχικά ο σχεδιαστής.

σχεδιαστής Φιλήμων

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με πλήρωσε ποτέ…»

«Την έντυσα σε δύο ταινίες την δεκαετία του ’60. Είχε στείλει μάλιστα και μια οικονόμο της, τη Μαρία και μου είπε ‘η κυρία Βουγιουκλάκη επιθυμεί να βάλει το όνομά σας στους τίτλους των ταινιών’. Της απάντησα ‘ούτε για αστείο, διότι δεν έγινε αυτό που ήθελα εγώ, αλλά αυτό που ήθελε εκείνη’» είπε αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τέλος, αποκάλυψε επίσης, πως δεν πληρώθηκε ποτέ από τη σπουδαία ηθοποιό.

«Πονεμένη ιστορία, δεν πληρώθηκα ποτέ. Δεν την έντυσα ξανά, γιατί εκτός του ότι δεν πλήρωνε, δεν με ενέπνεε να την ντύσω. Καταρχάς, θεωρούσε ότι είχε το τελειότερο κορμί του κόσμου και ότι η ίδια ήταν η απόλυτη γυναίκα. Μπράβο της όμως, που τα κατάφερε κι έγινε σταρ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κρατηθείτε: Τόσα χρήματα έπαιρνε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για κάθε της ταινία

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, με την ίδια φυσικά να το εξαργυρώνει στις ταινίες της, όπως αποκάλυψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Νίκος Τσούκας, φίλος και συνάδελφος της ηθοποιού.

Δείτε επίσης: Το φανέρωσε ο Γιάννης Μπέζος: «Το μεγάλο λάθος που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν...» (Video)

Ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τον χώρο του θεάτρου και ζει στο Λευκαντί Ευβοίας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα χρήματα που κέρδιζαν οι ηθοποιοί που μεσουρανούσαν και συγκεκριμένα στο ποσό που λάμβανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Η Αλίκη μας αναβάθμισε. Ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου. Ήταν γεννημένη σταρ. Δεν υπήρχε δεύτερη. Ο φακός την ήθελε λες και ήταν αδέρφια. “Η μοναδική που έπαιρνε εκείνα τα λεφτά. Έπαιρνε 1 εκατομμύριο εκείνη την εποχή. Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε σε μια ταξιθέτρια να μοιράσει τα αυτόγραφα γιατί ήταν μικρός ο χώρος και δεν χωρούσαν να μπουν και ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και ρίχνουν το σκηνικό κάτω".

Η αποκάλυψη του Νίκου Τσούκα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share