Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Κόλαφος ο Μάκης Δελαπόρτας: «Μετά το θάνατο της Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, γιατί...»

Τι αποκάλυψε;

22 Μαρτίου 2023 11:51
Κόλαφος ο Μάκης Δελαπόρτας: «Μετά το θάνατο της Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκα με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για όσα του είχε αναφέρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για το γάμο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγο μετά το θάνατό της. Ο ίδιος ήταν κόλαφος και αποκάλυψε ότι δυσκολεύτηκε με τον αείμνηστο ηθοποιό. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για την εθνική σταρ ο δεύτερος σύζυγός της, Γιώργος Ηλιάδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση και κάνοντας λόγο για το πρόσωπο που τον δυσκόλεψε περισσότερο από όλα:

«Η πιο δύσκολη περίπτωση ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ γιατί μετά το θάνατο της Αλίκης όταν έγραψα τη βιογραφία του και μου διηγούνταν εκείνος τη ζωή του, έπρεπε λίγο να ισορροπήσω κάποια πράγματα. Εκεί δυσκολεύτηκα γιατί δεν ήθελα με τίποτα να χαλάω το παραμύθι στον κόσμο».

Ο Μάκης Δελαπόρτας σχολιάζοντας αν υπάρχουν πράγματα για την προσωπική ζωή του ζευγαριού, που θα «χαλάσουν» στους θαυμαστές την εικόνα που έχουν για εκείνους:

«Εκείνο που πρέπει να αφορά το κοινό είναι περισσότερο η πολιτιστική τους προσφορά και λιγότερο η προσωπική τους ζωή. Βέβαια σε περιπτώσεις που η προσωπική τους ζωή έρχεται να αμαυρώσει την καλλιτεχνική τους εκεί είναι μια άλλη ιστορία. Εμένα δεν μου αρέσει η κλειδαρότρυπα γενικότερα και βεβαίως μέσα από τις βιογραφίες μου θα γράψω και για τα πάθη, τα ελαττώματα και τις αρετές των μεγάλων καλλιτεχνών όμως δεν θα επικεντρωθώ ή δεν θα βάλω προτεραιότητα το προσωπικό κομμάτι του καθενός και λιγότερο την καλλιτεχνική του προσφορά».

Σούσουρο με Aλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια ήταν η ηλικία της; Πώς βρέθηκε η ταυτότητα της και τι δείχνει;

Η ταυτότητα της εθνικής Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 57 χρόνια πριν.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και μετά από χρόνια όταν θα χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα ,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου.

Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία.

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Σούσουρο με Aλίκη Βουγιουκλάκη: Ποια ήταν η ηλικία της; Πώς βρέθηκε η ταυτότητα της και τι δείχνει;

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου.

Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share