Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

«Βόμβα» από τον Γιώργο Ηλιάδη: «Πλήγωσα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το έκανα για...»

Τι αποκάλυψε ο δεύτερος σύζυγός της;

3 Φεβρουαρίου 2023 13:22
«Βόμβα» από τον Γιώργο Ηλιάδη: «Πλήγωσα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το έκανα για...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ηλιάδης, ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ο άνθρωπος που κρατάει την προσωπική του ζωή γι΄ αυτόν και όσες φορές του ζητήθηκε μετά τον θάνατο της εθνικής σταρ να μιλήσει γι΄ αυτήν, το αρνήθηκε. Ώσπου αποφάσισε να βγει και να καταθέσει ένα μέρος από τις μνήμες και τις εντυπώσεις του στο έγκυρο περιοδικό “ΟΜΙΚΡΟΝ” δέκα μήνες μετά τον θάνατό της, τον Μάιο του 1997. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Κύπριος επιχειρηματίας, είχε ανοίξει την καρδιά του και είχε αποκαλύψει πως την πλήγωσε, αλλά και το λόγο που το έκανε.

Με την ευκαιρία, δείτε πώς θα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν ζούσε σήμερα.

Όταν ο δημοσιογράφος Σταύρος Χριστοδούλου τον ρωτάει γιατί της αρνήθηκε να πάει όταν ήταν άρρωστη, εκείνος λέει:

«Δεν της αρνήθηκα να πάω κοντά της, δεν της είπα όχι δεν έρχομαι. Απλώς δεν πήγα. Και δεν πήγα γιατί φοβόμουν μήπως την αναστατώσω. Από την άλλη δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τον Σπυρόπουλο. Όμως μιλούσαμε πολύ στο τηλέφωνο. Με ρωτούσε: “εσύ τι λές θα πεθάνω;” Τρελή είσαι, της έλεγα. “Πεθαίνει η Βουγιουκλάκη; Η Βουγιουκλάκη δεν πεθαίνει…»

Γιώργος Ηλιάδης και Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στους τσακωμούς εκείνη πως αντιδρούσε;

Γελούσε και έκανε αστεία. Με κορόιδευε, προσπαθούσε να μιμηθεί την Κυπριακή προφορά μου γιατί όταν θύμωνα μιλούσα εντελώς Κυπριακά {Εμείς οι δυο μαζί θα…γεράσεις συνήθιζε να του λέει η Αλίκη}

Και στα άλλα ξεσπάσματα στα πιο σοβαρά;

Συνήθως μου έλεγε: “Εμένα δεν με νοιάζει τι λες, με νοιάζει τι σκέφτεσαι”. Η ίδια η Αλίκη στα πέντε χρόνια που ζήσαμε μαζί ποτέ δεν μου είπε βαριά κουβέντα κάτι που να με θίγει, να με προσβάλλει.

Διερωτώμαι, γιατί επέλεξες τόσα χρόνια σιωπής. Γιατί επέλεξες να καλύπτει αυτό τον γάμο, ένα πέπλο μυστηρίου;

Τι να έλεγα; Ότι μια μέρα μάζεψα τα μπογαλάκια μου και εξαφανίστηκα χωρίς ένα “γεια”;

Γιατί το έκανες αυτό;

αγκαλιά Γιώργου Ηλιάδη και Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γιατί δεν άντεχα το χωρισμό από τα παιδιά μου και από ένα άλλο πρόσωπο. Όμως μη μου ζητήσεις περισσότερες λεπτομέρειες, μη μου ζητήσεις διευκρινίσεις, μη μου κάνεις άλλη ερώτηση, “γιατί το έκανα αυτό;” Δεν πρόκειται να βγάλω τα εσώψυχά μου στη φόρα…”

Εκείνη πληγώθηκε απ΄ την στάση σου;

Ναι πληγώθηκε. Την Αλίκη την πλήγωσα πάνω στην πληγή. Είναι κάτι που θα φέρω πάντα βάρος στη συνείδησή μου και τώρα που έφυγε, ακόμα περισσότερο.

Αληθεύει ότι δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό σας; Ότι σου ζητούσε κατά καιρούς να επιστρέψεις;

Αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω όταν πήγαινε κάτι στραβά με τη σχέση που είχε, στρεφόταν σε μένα. Δεν είμαι σίγουρος γι΄αυτό που λέω, αλλά έτσι νομίζω. Βέβαια την πρώτη πρόταση να επιστρέψω, μου την έκανε το 1986 όταν έμαθε ότι είχα χωρίσει….είχα τότε χωρίσει για έξι μήνες. Η τελευταία φορά που μου ζήτησε να επιστρέψω ήταν το 1993.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share