Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε δημόσια τη σχέση με την πεθερά της η Βάσω Λασκαράκη: «Με κοίταζε με ένα ύφος...»

Τα είπε όλα!

27 Μαρτίου 2023 09:25
Αποκάλυψε δημόσια τη σχέση με την πεθερά της η Βάσω Λασκαράκη: «Με κοίταζε με ένα ύφος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε πρόσφατα στο «The 2Night Show» κι έκανε λόγο για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, φτάνοντας ακόμη και στη σχέση με τη μητέρα του, που βρίσκεται στην Κρήτη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς... τα βρίσκουν οι δύο γυναίκες, από την αγάπη τους για τον σεφ μέχρι τα ντολμαδάκια, με τα ταξίδια στο νησί άλλωστε να είναι αρκετά συχνά.

«Τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ! Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας, είναι τα παιδιά του Λευτέρη», ανέφερε, βλέποντας και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να αναφέρεται στο διαζύγιό τους.

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Στιγμές ευτυχίας για το πρώην ζευγάρι

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κόρη.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει ξαναπαντρευτεί με τον γνωστό σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει εδώ και χρόνια σχέση με την συνάδελφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Η Εύα Τσιμιτσέλη είναι η μονάκριβη κόρη τους και παρά τον χωρισμό τους είναι εκείνη που τους δένει, ο κοινός παρανομοστής της ζωής τους!

Σήμερα, 25 Μαρτίου, η Εύα Τσιμιτσέλη, έχει την ονομαστική της εορτή και οι επώνυμοι γονείς της, τής ευχήθηκαν και δημόσια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της:

«Χρόνια πολλά Ευαγγελία μου όμορφη να σε χαιρόμαστε λατρεία μου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από την άλλη, επέλεξε μια φωτογραφία από τότε που η μικρή ήταν μωράκι και έγραψε:

«Χρόνια σου πολλλλλα αγάπη μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!!!!!! #nameday #eva #mydaughter #iloveyou #tothemoonandback».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share