Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε...» - Άδειασμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Βάσω Λασκαράκη

Η δήλωση του ηθοποιού για την πρώην σύντροφό του

26 Μαρτίου 2023 19:35
«Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε...» - Άδειασμα από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη και πως θα έβλεπε το ενδεχόμενο να υποδυθούν το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με την ευκαιρία, δείτε τα καρφιά της Βάσως Λασκαράκη για τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την Βάσω Λασκαράκη

«Επαγγελματικά πάντα υπάρχει πιθανότητα για όλα. Το θέμα είναι το τι θες να κάνεις. Αν μας προτείνουν από το Hollywood να παίξουμε το ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη, μπορεί και να το σκεφτούμε, κομμάτια να γίνει. Είναι λίγο δύσκολη η θέση, πιο πολύ για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό».

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Είναι κούκλα, ταλαντούχα και φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Φυσικά είναι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει συνδεθεί με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πριν λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την δουλειά της αλλά και τους φόβους της όσον αφορά το επάγγελμά της. Με την ευκαιρία, δείτε την δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Η πληθώρα σειρών, που βλέπουμε φέτος, σας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον;

«Χάρηκα πολύ που είδαμε τόσες σειρές, περάσαμε δύσκολα τεχνικοί και ηθοποιοί. Ωστόσο, με φοβίζει όλο αυτό. 0 αριθμός των σειρών που είδαμε φέτος, που θύμισε τις εποχές που εγώ ήμουν στην «Πολυκατοικία» του MEGA, με τρόμαξε. Τότε ξεκινήσαμε 50 σίριαλ και ι να τερματίσουμε μόλις οκτώ. Ηταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να εντάξει η αγορά της Ελλάδας. Ισως θα έπρεπε οι δουλειές να ήταν λιγότερες, με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα!»

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Νιώθετε ότι η κωμωδία σάς ταιριάζει περισσότερο;

«Ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου, μου αρέσει να ξέρω ότι μέσω της δουλειάς μου κάποιος διασκεδάζει και περνά καλά. Μου αρέσει αυτός ο ρεαλισμός μιας κωμωδίας καταστάσεων. Κάποιος Βλέπει έναν ήρωα να t περνά κάτι, με χιουμοριστικό τρόπο και ο τηλεθεατής θα γαληνεύσει τα δικά του προβλήματα. θεωρώ ότι το χιούμορ σε πάει παρακάτω στη ζωή»

Το χιούμορ απελευθερώνει τους ανθρώπους;

«Νομίζω είναι από τα πιο Βασικά στοιχεία. Ένα χιούμορ έξυπνο και ευφυές μπορεί να σε πάει παρακάτω, να σε κάνει οικείο και ερωτεύσιμο. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορούν να «απαλυνθούν» με το χιούμορ. Δεν χρειάζεται όλα να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί έχει κίνηση στον δρόμο, γιατί η δουλειά μας πήγε στραβά! Αν τα δεις όλα αυτά με αισιοδοξία και χιουμοριστικό πρίσμα, τα ξεπερνάς εύκολα»

Πόση δουλειά πρέπει να έχει κάνει κάποιος με τον εαυτό του για να είναι πιο... ζεν και να μη «χαλιέται» με όλα αυτά που αναφέρατε;

«Δουλειά υπάρχει πολλή και να πω Βεβαίως ότι κι εγώ δεν ήμουν πάντα έτσι. Ακόμη μπορεί να τρελαίνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως προσπαθώ να κάνω μία «παύση» να ακούσω τον τόνο της φωνής μου και vα καταλάβω σε τι σημείο βρίσκομαι, θέλει μία οργάνωση, πρακτική και ψυχική. Τα προσπαθώ όλα αυτά, λοιπόν».

Πηγή: Tv Τύπος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share