Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάνεις πλάκα: Αυτή τη δουλειά έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός

Δεν είχαμε ιδέα!

19 Μαρτίου 2023 18:56
Κάνεις πλάκα: Αυτή τη δουλειά έκανε η Βάσω Λασκαράκη πριν γίνει ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη είχε δώσει συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη πριν λίγο διάστημα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, τους γονείς της και αποκάλυψε τη δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

«Ξανθιά έγινα γιατί το ήθελε το κανάλι και ο σκηνοθέτης στην «Πολυκατοικία», μου είπαν ότι έτσι θα μου δώσουν τον ρόλο. Αγχώνομαι πάρα πολύ και πανικοβάλλομαι με τις υποχρεώσεις. Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή χωρίς να το πολυσκεφτώ», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη για τη σεξουαλική της ζωή.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό. Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς, δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη».

Κλείνοντας, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε: «Επέλεξα την σειρά “Σε ξένα χέρια” στην ΕΡΤ, γιατί μου άρεσε το σενάριο. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη από μικρή. Φορούσα γυαλιά. Έχω δουλέψει ως πωλήτρια, σερβιτόρα, σε γκαρνταρόμπα, έχω καθαρίσει σκάλες. Οι γονείς μου είχαν συνεργείο καθαρισμού. Έχω τα 5 κιλά πάνω – κάτω, με κυνηγάνε, το έχω πάρει απόφαση. Δεν αποφασίζω να κάνω εκπομπή μόνη μου, είναι εύκολο να κάνω με τον Λευτέρη; Φοβάμαι!».

«Αν είχα χωρίσει κι εγώ με τη γυναίκα μου…» – Κόλαφος για Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη ο Μελέτης Ηλίας

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και αρκετά χρόνια, με τους συναδέλφους τους σε ορισμένες περιπτώσεις να τοποθετούνται για τις σχέσεις τους μαζί τους. Σε περιοδικό είχε δώσει συνέντευξη ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος απάντησε στο τι θα έκανε αν είχε χωρίσει αυτός με τη γυναίκα του.

Η θέση του Μελέτη Ηλία… ανάμεσα στους δύο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Τσιμιτσέλη για την Κατερίνα Γερονικολού.

Αναγκάστηκες να… μοιραστείς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη λόγω του χωρισμού τους; Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι είναι και κουμπάροι σου, αφού έχουν βαφτίσει το ένα σου παιδί.

«Ειδικά αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι και με τους δύο: Με τη Βάσω στο σίριαλ και με τον Γιάννη στην ταινία «Bachelor 3». Θα σου πω ότι η δουλειά είναι δουλειά. Ακόμα κι εγώ, αν είχα χωρίσει με τη γυναίκα μου κι έπρεπε να παίξω, θα το έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, όσον αφορά το αποτέλεσμα.

Βάσω Λασκαράκη με Γιάννη Τσιμιτσέλη και Μελέτη Ηλία

Όταν παρθεί μια απόφαση από κοινού, τέτοιας δυναμικής, τόσο μεγάλη και δύσκολη που δεν έχει πισωγύρισμα, νομίζω ότι είναι για το καλό όλων, για τη μία και την άλλη μεριά και για το γεγονός ότι υπάρχει ένα παιδί.

Προσωπικά δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση συναντώντας μόνο τη Βάσω ή μόνο τον Γιάννη, όταν κάποτε τους συναντούσα και τους δύο μαζί. Όταν μπορώ να φανώ χρήσιμος, είτε στον έναν είτε στον άλλον, το κάνω.

Η αλήθεια είναι ότι με τη Βάσω τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε, εκ των πραγμάτων, συζητάμε περισσότερο, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Η Βάσω περνάει και πολύ χρόνο με τη γυναίκα μου, λόγω του ότι είναι φιλενάδες κι έχουμε και την κουμπαριά.

Εκ των πραγμάτων η σχέση μου είναι πιο κοντινή με εκείνη, αλλά όχι ότι δεν θα πω «καλημέρα» στον Γιάννη ή ότι δεν θα συνεργαστούμε, μια χαρά συνεργαζόμαστε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share