Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν…»

Τι εξομολογήθηκε;

9 Μαρτίου 2023 08:56
Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε βρεθεί πριν καιρό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή που είχε με την Κατερίνα Γερονικολού και την έφερε σε δύσκολη θέση.

Αυτό συνέβη σε γύρισμα για την εκπομπή του, Fishy, όπου η σύντροφός του ήταν η συνεντευξιαζόμενη και τις έκανε… δύσκολες ερωτήσεις. Παράλληλα, δείτε εδώ τα κοινά στοιχεία που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο.

«Ήταν περίεργο να κάνω ερωτήσεις στην Κατερίνα Γερονικολού. Είναι δύσκολο. Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή μου», παραδέχτηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αναφορικά με την κόρη του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως «δεν είμαι αυστηρός, δεν μου βγαίνει. Δεν την βλέπω αυστηρά, οπότε δεν μπορώ΄ αν είμαι αυστηρός. Προσπαθώ να την βλέπω όσο συχνά γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί να γίνω πατέρας, δεν μπορείς να το προγραμματίσεις αυτό. Είμαι πιο ευαίσθητος μετά τον ερχομό της κόρης μου».

Δείτε το βίντεο

«Δεν έχω σκεφτεί πώς να το πω για τη Γερονικολού...» - «Βόμβα» του Γιάννη Τσιμιτσέλη για δεύτερο παιδί μετά το διαζύγιο με τη Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αναφερθεί ορισμένες φορές στο διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη, που μεταξύ άλλων είχε διχάσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και τη σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς και την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού για τον ίδιο.

Σχετικά με την εκπομπή Fishy, ο ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Όλες οι δουλειές που κάνω φέτος είναι φανταστικές. Τελειώσαμε με τον φετινό κύκλο του Fishy και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα. Αγόρασα πέρυσι το σκάφος, που έχω στην εκπομπή, το πήρα για ψάρεμα, αλλά σκέφτηκα τελικά να συνδυάσω το ψάρεμα με την δουλειά. Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του Fishy τα είχα γυρίσει πριν καν πάρω την έγκριση από το κανάλι».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη του, Εύα και την σχέση της με την Κατερίνα Γερονικολού. «Αν η κόρη μου δεν ήθελε την Κατερίνα, αυτός που θα ήταν στη μέση θα ήμουν εγώ. Δεν έχω σκεφτεί την ανακοίνωση ενός δεύτερου παιδιού στην Εύα. Το να υπάρξει ένα δεύτερο παιδί είτε από εμένα είτε από την Βάσω, κάνει την Εύα να χάνει την πρωτοκαθεδρία. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να μην έχω προτεραιότητα την Εύα. αλλά σε αυτό το πράγμα δεν μπορείς να κάνεις σχέδια», εξήγησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share