Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν το γνώριζε κανείς: Το κοινό στοιχεία που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

13 Φεβρουαρίου 2023 15:02
Δεν το γνώριζε κανείς: Το κοινό στοιχεία που είχαν τα νυφικά της Βάσως Λασκαράκη στους γάμους της με Τσιμιτσέλη και Σουλτάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λευτέρης Σουτλάτος είναι οι δύο άνδρες που έχουν σημαδέψει τη ζωή της Βάσως Λασκαράκη. Η ηθοποιός μετρά δύο γάμους, ενώ έχει αποκτήσει μία υπέροχη κόρη, την Εύα, καρπό του έρωτά της με τον πρώτο.

Σήμερα, η Βάσω Λασκαράκη είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ έχει εξηγήσει πως θα ήθελε να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί.

Η σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη ξεκίνησε το 2009, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της σειράς «Η Πολυκατοικία» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Μετά από 4 χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα το 2013, έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού, ενώ λίγους μήνες μετά, στις 24 Οκτωβρίου 2013 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το διαζύγιό τους ανακοινώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 μέσα από δήλωση του δικηγόρου τους. Το 2019, η ηθοποιός ξαναέφτιαξε τη ζωή της και παντρεύτηκε με τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Κρήτη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share