Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Μίλησε ανοιχτά η ηθοποιός

21 Μαρτίου 2023 20:33
Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι κούκλα, ταλαντούχα και φέτος την απολαμβάνουμε στην σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Φυσικά είναι η Βάσω Λασκαράκη, η οποία έχει συνδεθεί με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πριν λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την δουλειά της αλλά και τους φόβους της όσον αφορά το επάγγελμά της. Με την ευκαιρία, δείτε την δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός.

Η πληθώρα σειρών, που βλέπουμε φέτος, σας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον;

«Χάρηκα πολύ που είδαμε τόσες σειρές, περάσαμε δύσκολα τεχνικοί και ηθοποιοί. Ωστόσο, με φοβίζει όλο αυτό. 0 αριθμός των σειρών που είδαμε φέτος, που θύμισε τις εποχές που εγώ ήμουν στην «Πολυκατοικία» του MEGA, με τρόμαξε. Τότε ξεκινήσαμε 50 σίριαλ και ι να τερματίσουμε μόλις οκτώ. Ηταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να εντάξει η αγορά της Ελλάδας. Ισως θα έπρεπε οι δουλειές να ήταν λιγότερες, με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα!»

Αποκάλυψε τον μεγάλο της φόβο η Βάσω Λασκαράκη - «Περάσαμε δύσκολα και φοβάμαι μην...»

Νιώθετε ότι η κωμωδία σάς ταιριάζει περισσότερο;

«Ταιριάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου, μου αρέσει να ξέρω ότι μέσω της δουλειάς μου κάποιος διασκεδάζει και περνά καλά. Μου αρέσει αυτός ο ρεαλισμός μιας κωμωδίας καταστάσεων. Κάποιος Βλέπει έναν ήρωα να t περνά κάτι, με χιουμοριστικό τρόπο και ο τηλεθεατής θα γαληνεύσει τα δικά του προβλήματα. θεωρώ ότι το χιούμορ σε πάει παρακάτω στη ζωή»

Το χιούμορ απελευθερώνει τους ανθρώπους;

«Νομίζω είναι από τα πιο Βασικά στοιχεία. Ένα χιούμορ έξυπνο και ευφυές μπορεί να σε πάει παρακάτω, να σε κάνει οικείο και ερωτεύσιμο. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μπορούν να «απαλυνθούν» με το χιούμορ. Δεν χρειάζεται όλα να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε γιατί έχει κίνηση στον δρόμο, γιατί η δουλειά μας πήγε στραβά! Αν τα δεις όλα αυτά με αισιοδοξία και χιουμοριστικό πρίσμα, τα ξεπερνάς εύκολα»

Πόση δουλειά πρέπει να έχει κάνει κάποιος με τον εαυτό του για να είναι πιο... ζεν και να μη «χαλιέται» με όλα αυτά που αναφέρατε;

«Δουλειά υπάρχει πολλή και να πω Βεβαίως ότι κι εγώ δεν ήμουν πάντα έτσι. Ακόμη μπορεί να τρελαίνομαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως προσπαθώ να κάνω μία «παύση» να ακούσω τον τόνο της φωνής μου και vα καταλάβω σε τι σημείο βρίσκομαι, θέλει μία οργάνωση, πρακτική και ψυχική. Τα προσπαθώ όλα αυτά, λοιπόν».

Πηγή: Tv Τύπος.

Έβγαλε... στη σέντρα τον Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη: «Υπάρχει κάποια κοροϊδία...»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της showbiz, με την ίδια εσχάτως να βρίσκεται καθηλωμένη και το σύζυγό της να επιχειρεί να την... τρολάρει.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε προ ημερών στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα ατύχημα που είχε το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι με το πόδι στο γύψο.

Έτσι, η ίδια ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο και φωτογραφίες στα social media με το πώς περνάει τις μέρες της στο σπίτι. Ένα τέτοιο βίντεο δημοσίευσε και το απόγευμα της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο να την «τρολλάρει» κάνοντας μπροστά της γυμναστική στον διάδρομο. Στην παρέα ήταν και η μητέρα του γνωστού σεφ ενώ η ηθοποιός στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Υπάρχει κάποια κοροϊδία εδώ». Στο δε βίντεο ακούγεται να λέει με χιούμορ: «Τώρα αυτό που κάνεις είναι σωστό πιστεύεις; Ότι εγώ δεν μπορώ να περπατήσω κι εσύ κάνεις διάδρομο; Κι έχεις φέρει και την μαμά σου εδώ να με κοροϊδεύει».

Έτοιμη για δεύτερο παιδάκι η Βάσω Λασκαράκη: «Έγινε χωρίς να το περιμένω...»

Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, προσπαθεί να απολαμβάνει στιγμές δίπλα στην κόρη της, Εύα. Παρ' όλα αυτά φαίνεται πως είναι έτοιμη και για ένα δεύτερο παδάκι.

Οι τρεις τους μαγειρεύουν, βλέπουν ταινίες, παίζουν επιτραπέζια και κάπως έτσι, η ώρα περνά ευχάριστα. Φυσικά το ζευγάρι συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς τους μέσω social media!

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ενώ όπως διαβάζουμε στην Real News, η ηθοποιός έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να αποκτήσει και ένα παιδί με τον αγαπημένο της.

«Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί» λέει στους φίλους της με πλατύ χαμόγελο η Βάσω Λασκαράκη.

Άλλη μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Βάσω Λασκαράκη στο παρελθόν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μιλώντας η ίδια για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Όσο για τον σύζυγό της κι επιτυχημένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε πως τη βοηθάει πάρα πολύ στο σπίτι τους, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις απαιτούν πολύ χρόνο.

«Ο Λευτέρης πάντα βοηθάει. Έχει ενσυναίσθηση και θέλει να με βοηθάει πάντα», είπε και πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Δεν ξέρω αν τον περιμένεις ποτέ τον γάμο. Υπάρχουν περιπτώσεις που λες "που να ξαναμπαίνω στη διαδικασία;". Έγινε χωρίς να το περιμένω, να το πολυσκεφτώ και να το αναλύσω. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα. Είναι δοτικός και σε παρασέρνει. Αν θέλει κάτι πολύ, σίγουρα σε παρασέρνει».

Για την κόρη της, Εύα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Η Εύα είναι ανοιχτόκαρδη και καλόκαρδη. Είναι 8 χρονών, είναι ένα παιδί που μιλάει πολύ και εκφράζεται. Μου αρέσει η οικογένεια, θα ήθελα κι άλλο παιδί, θα ήταν κάτι ενωτικό για την οικογένεια, όμως οκ, δεν τρελαίνομαι. Να είμαστε καλά και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share