Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Έριξε «βόμβα» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τα παιδιά μου ενοχλούνται από...»

Τι αποκάλυψε;

24 Μαρτίου 2023 23:45
Έριξε «βόμβα» ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Τα παιδιά μου ενοχλούνται από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης παραχώρησε συνέντευξη στην οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτικός, ρίχνοντας τη δική του «βόμβα» για το τι ενοχλεί τα παιδιά του. Με την ευκαιρία, δείτε πώς ήταν πριν 20 χρόνια!

Ο Παρουσιαστής του Star αναφέρθηκε στα δυο παιδιά του, καθώς έχει μια κόρη κι ένα γιο, και στο πώς βιώνουν τη δουλειά που εκείνος κάνει.

«Τα παιδιά μου ενοχλούνται από τη δουλειά που κάνω πια. Δεν είχαν πρόβλημα με το ότι έγινε, γιατί έτσι κι αλλιώς με έβλεπαν στην τηλεόραση κάθε μέρα. Το ότι όμως τους λένε «ο μπαμπάς σου κάνει τηλεόραση», αυτό τους κάνει αίσθηση».

Πέτρος Πολυχρονίδης παιδιά

Ακόμη, αναφέρθηκε στη σύντροφό του κάνοντας μια πολλή τρυφερή δήλωση για εκείνη:

«Γνώρισα τη γυναίκα μου Κατερίνα 5 μήνες πριν ξεκινήσω τον Τροχό της Τύχης, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, γιατί ήταν η στιγμή που έχασα την αδερφή μου και ήταν στήριγμά μου».

«Έκρηξη» από Πέτρο Πολυχρονίδη: «Θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», ενώ θέλησε να θυμίσει στον κόσμο ότι είναι διαζευγμένος.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος δημιούργησε πρόβλημα στον παρουσιαστή.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε το βίντεο

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω. Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share