Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Πέτρο Πολυχρονίδη: «Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν παντρεμένοι 7 χρόνια και...»

Ο λόγος που πήρε διαζύγιο

6 Φεβρουαρίου 2023 13:41
«Βόμβα» από Πέτρο Πολυχρονίδη: «Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν παντρεμένοι 7 χρόνια και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης λίγα χρόνια μετά το διαζύγιο με την πρώτη του σύζυγο είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αποκαλύπτοντας πως ήταν παντρεμένοι για 7 χρόνια, αλλά και το λόγο που χώρισαν.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» είχε αποκαλύψει ότι έχει ένα γιο και μία κόρη από τον γάμο του που διαλύθηκε περίπου το 2012.

Πέτρος Πολυχρονίδης

Μάλιστα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξομολογήθηκε και το λόγο που πήρε την απόφαση να χωρίσει, υποστηρίζοντας πως έγινε για να μπορούν να έχουν την καλή σχέση που έχουν τώρα. «Έχουμε σουηδική σχέση με την πρώην σύζυγό μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει «φτιάξει» ξανά τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο, Katrin Ladose.

Είναι αξιοζήλευτο: Το ζεστό σπίτι του Πέτρου Πολυχρονίδη με την τεράστια βιβλιοθήκη (photos)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα, μέσα από την παρουσίαση του τηλεοπτικού παιχνιδιού, «Τροχός της τύχης» στο Star. Ωστόσο, ο ίδιος τις περισσότερες φορές χαλαρώνει στο ζεστό σπίτι του.

Ο παρουσιαστής όταν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και γαλήνης στο προσωπικό του ησυχαστήριο που δεν είναι άλλο από το σπίτι του! Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την κόρη του παρουσιαστή.

Μαζί με την οικογένειά του, αλλά και το κατοικίδιό του, μια πανέμορφη άσπρη γάτα, ζουν σε ένα αρκετά μεγάλο σπίτι στον Πειραιά με τεράστιο καταπράσινο κήπο.

Το σαλόνι σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο του δωμάτιο, με τους άνετους καναπέδες και τα cozy χαλιά, να το κάνουν το ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης.

Παράλληλα, του αρέσει να περνάει τον χρόνο του στο σαλόνι του σπιτιού του παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους του ή διαβάζοντας βιβλία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share