Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Μου αρέσει η σκέψη να κάνω...» - «Βόμβα» από τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

Τι εξομολογήθηκε;

14 Σεπτεμβρίου 2022 08:10
«Μου αρέσει η σκέψη να κάνω...» - «Βόμβα» από τον Πέτρο Πολυχρονίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εδώ και χρόνια παρουσιάζει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι ο «Τροχός της τύχης». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε το πώς αισθάνεται, το αν ένιωσε έστω και μια στιγμή πως βαρέθηκε και αν κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε επίσης: «Χωρίσαμε για να... »: Βόμβα για τον χωρισμό του Πέτρου Πολυχρονίδη από την πρώτη του γυναίκα!

Είστε ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης». Πώς αισθάνεστε γι' αυτό;

«Είμαι ήδη από την τρίτη σεζόν ο μακροβιότερος! Το αστείο της ιστορίας είναι ότι καταφέραμε να γίνουμε και σε διεθνές επίπεδο, αν εξαιρέσεις τον αμερικανικό "Τροχό της τύχης", που παρουσιάζουν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και 40 χρόνια ο παρουσιαστής είναι κοντά στα 70, η κυρία που γυρίζει τα γράμματα στα 60 και φέτος πήραν βραβείο Γκίνες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι μετά από αυτόν είμαι ο μακροβιότερος!».

Θα σας άρεσε αυτή η ιδέα; Να τους φτάσετε;

«Ναι, γιατί όχι; Να κάνω για πάντα τον "Τροχό", μου αρέσει η σκέψη».

Πέτρος Πολυχρονίδης

Δεν υπήρξε στιγμή που νιώθατε ότι κάνετε το ίδιο πράγμα συνεχώς; Ότι βαρεθήκατε;

«Ο "Τροχός" με ευχαριστεί, δεν έχω κουραστεί, Είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχω κάνει. Δεν νομίζω ότι κάτι που είναι ευχάριστο μπορεί να σε κουράσει ποτέ. Έξι σεζόν τώρα, δεν έχω νιώσει καμιά πλήξη».

Πού οφείλεται αυτό;

«Σίγουρα στη συναναστροφή με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπολογίστε: 1.000 επεισόδια κάνουν 3.000 παίκτες. Εγώ συναναστρέφομαι και με τους θεατές. Και το άλλο μυστικό της ιστορίας είναι το φορμάτ του παιχνιδιού. Ο τροχός, που είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, είναι τόσο καλό φορμάτ, που είναι αδύνατον να το βαρεθείς».

Άρα, γι' αυτό συνεχίζει να τον βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση;

«Κάθε παρουσιαστής βάζει το "αλατάκι” του, δέχομαι λοιπόν ότι έχω κι εγώ κάποια συμμετοχή σε αυτό, αλλά αν δεν ήταν κάτι τόσο δυνατό, το παιχνίδι θα είχε κουράσει μετά από τόσα χρόνια».

Κοιτάζετε τα νούμερα;

«Εγώ και οι συνεργάτες μου στον "Τροχό" έχουμε άλλη φιλοσοφία. Δεν τρελαινόμαστε για τα νούμερα. Έχουμε προτεραιότητα να βγει τόσο τέλειο το αποτέλεσμα, ώστε να ξέρουμε ότι θα πάει και καλά. Όταν ικανοποιεί πρώτα εμάς, ξέρουμε ότι θα ικανοποιήσει και τον τηλεθεατή. Μέχρι τώρα αυτό μας βγαίνει, Αλλά πάντα, κάθε χρόνο, δουλεύουμε πάνω στο πρότζεκτ μας. Κάνουμε βελτιώσεις για να ικανοποιήσουμε και το μόνιμο "πελάτη" μας, που μας βλέπει τόσα χρόνια. Να του πούμε, κοίτα να δεις, εσύ έρχεσαι πάντα, αλλά κι εμείς σου βάλαμε καινούργιο "τραπεζομάντιλο"», είπε στον Τηλεθεατή.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share