Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα δίδυμα αλλά...» - Σπαράζει καρδιές για την αποβολή της η Φαίη Ξυλά

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

24 Μαρτίου 2023 14:55
«Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα δίδυμα αλλά...» - Σπαράζει καρδιές για την αποβολή της η Φαίη Ξυλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Ξυλά προχώρησε σε προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πολλά έντονα συγκινημένη, διατηρώντας μέχρι και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Ευτυχώς με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει και καριέρα και να μεγαλώνει ένα παιδί αλλά είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή γιατί οι περισσότερες είναι εργαζόμενες. Το παιδί είναι full time δουλειά, είναι σημαντικό η επαφή που έχεις με το παιδί να είναι ουσιαστική, αυτό προσπαθώ να κάνω… Τον παίρνω μαζί στο θέατρο ή στα γυρίσματα», ανέφερε αρχικά η Φαίη Ξυλά, η οποία είχε μιλήσει και για το λόγο του διαζυγίου τους.

Οι δύσκολες στιγμές της ηθοποιού

Παράλληλα, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως το μητρικό φίλτρο της το ξύπνησε ο πρώην σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος λέγοντας μάλιστα πως η πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν σε δίδυμα.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δίδυμα, αλλά η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ένιωσα μαμά από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος. Παρότι αυτό το φίλτρο δεν το είχα ποτέ πριν, όταν έμεινα έγκυος, που δε το περίμενα κιόλας, ένιωσα αμέσως ότι είμαι μαμά. Τώρα δε θα ήθελα άλλο παιδί, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Ούτε δεύτερο γάμο θα έκανα. Και τον πρώτο για πάρτι τον κάναμε. Στη ζωή όμως ποτέ μη λες ποτέ», εξομολογήθηκε η Φαίη Ξυλά.

Φαίη Ξυλά: Μεγάλωσε στην Κέρκυρα αλλά δε φαντάζεστε σε ποια χώρα γεννήθηκε!

Η Φαίη Ξυλά είναι μια ηθοποιός με τις δικές της επιτυχίες, αποτελώντας παράλληλα ερωτικό σύμβολο και περνώντας, φυσικά, τις δικές της περιπέτειες, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένη.

H ίδια έγινε ευρέως γνωστή από τα «Μυστικά της Εδέμ», που αν και δεν ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, την έκανε να δει το όνομα της να «ανεβαίνει».

Αυτό που ήταν άγνωστο μέχρι σήμερα ήταν η καταγωγή της. Μπορεί η Φαίη Ξυλά να μεγάλωσε στην Κέρκυρα, ωστόσο δεν φαντάζεστε σε ποια χώρα γεννήθηκε.

Φαίη Ξυλά

Γεννημένη στις 8 Μαΐου 1975, η Φαίη Ξυλά πρωτοείδε το φως του κόσμου στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share