Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε το λόγο που πήρε διαζύγιο από τη Φαίη Ξυλά

Τι εξομολογήθηκε;

7 Ιανουαρίου 2023 13:07
Κόλαφος ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε το λόγο που πήρε διαζύγιο από τη Φαίη Ξυλά
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά στην εφημερίδα Real Life για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά, αλλά για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί. Παράλληλα, δείτε πως η ηθοποιός έχασε 25 κιλά.

«Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό», αναφέρει ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει αν υπήρξε ή όχι τρίτο πρόσωπο κι αν θα έπαιρνε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί.

Φαίη Ξυλά Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

«Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό», τονίζει.

«Είμαι μόνος μου και έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά. Μετά από 15 χρόνια σε μία τόσο δυνατή σχέση, θα ήταν λάθος να μπω σε άλλη», συμπληρώνει, ενώ δηλώνει πως δεν θα έκανε δεύτερο γάμο.

«Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε αποφασίσει...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Ξυλά για την επιμέλεια του παιδιού της μετά το διαζύγιο με τον Γιαννακόπουλο

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στο Open Weekend και είχε να μιλήσει για πολλά, όπως για το γιο της που είναι επτά ετών πλέον, αλλά και τα επαγγελματικά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την νέα της δουλειά στο θέατρο, το παιδί της, αλλά και την απόφαση που έχει πάρει με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, για την επιμέλεια μετά το διαζύγιό τους.

Ξεκίνησε λέγοντας... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share