Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα και κούκλα σαν την Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η καλλονή πεθερά της Μελίνας Νικολαΐδη και μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Διέρρευσαν για 1η φορά φωτογραφίες της

17 Μαρτίου 2023 19:32
Νέα και κούκλα σαν την Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η καλλονή πεθερά της Μελίνας Νικολαΐδη και μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον σύντροφο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω με τον αθλητή να συστήνει τη μητέρα του στην Μελίνα.

Ειδικότερα, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται Αθήνα – Λονδίνο, προκειμένου να βλέπουν ο ένας τον άλλο και ο 34χρονος έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ και η μητέρα του γυμναστή έχει γνωρίσει την 19χρονη και έχουν άψογες σχέσεις.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και ο αδερφός του άνοιξαν μαγαζί με fitness meals, έχοντας τη μητέρα τους στο πλευρό τους. Μάλιστα, υπάρχει ανοικτή η περίπτωση να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα» στη ζωή τους!

Αυτή είναι η μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Βρήκε την ευτυχία στο πλευρό της Μελίνας Νικολαΐδη ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: «Εγώ πέρασα τέλεια...»

Τρελά ευτυχισμένη είναι η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη καθώς από το περασμένο καλοκαίρι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ο οποίος είναι γυμναστής και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στα νότια προάστια.

Όποτε έρχεται η Μελίνα στην Ελλάδα επισκέπτεται φυσικά και το γυμναστήριό του και περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, προσπαθώντας να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και συχνά δημοσιεύουν και φωτογραφίες τους στα social media, με το κοινό να τους αποθεώνει και να ζει το ειδύλλιό τους μαζί τους, από μακριά.

Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του, Μελίνα Νικολαΐδη

Κανείς από τους δύο μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο το η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» συνάντησε το πρωί του Σαββάτου 14/1 τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος ρωτήθηκε για τη Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο ίδιος αρνήθηκε πολύ ευγενικά να κάνει δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ πέρασα τέλεια στις γιορτές, τέλεια όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας, καλή χρονιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share