Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μετά τη Βανδή τον γνώρισε... και ο πεθερός: Αυτή είναι η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με το σύντροφο της Μελίνας

Η συνάντηση των δύο ανδρών

13 Δεκεμβρίου 2022 17:13
Μετά τη Βανδή τον γνώρισε... και ο πεθερός: Αυτή είναι η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη με το σύντροφο της Μελίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι μεν μαζί κι έχουν προχωρήσει στις ζωές τους, ωστόσο πάντοτε θα έχουν ως κοινό παρονομαστή τα δύο τους παιδιά, με τη Μελίνα αυτή την εποχή να βρίσκεται στα καλύτερά της.

Η κόρη του άλλοτε... ζευγαριού Μπέκαμ της Ελλάδας βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Δεν ξεκίνησε μόνο τις σπουδές της στο Λονδίνο, ακολουθώντας το δρόμο της τραγουδίστριας μητέρας της, αλλά έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού βολεϊμπολίστα και επιχειρηματία.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ο άνθρωπος, που βρίσκεται εσχάτως στο πλευρό της Μελίνας, με τον έρωτά τους να μην κρύβεται σε δημόσια θέα. Για να ευδοκιμήσει, όμως, αυτή η σχέση, χρειάζεται και η... έγκριση των γονιών, ειδικά από την πλευρά της Μελίνας, που έχει μόλις ενηλικιωθεί.

Τα... είπαν οι δυο τους

Κι αν η Δέσποινα είναι εξαιρετικά χαρούμενη για την κόρη της, κάνοντας γυμναστική μαζί του μάλιστα, έπρεπε να γνωριστεί και με τον πατέρα της. Ο λόγος, φυσικά, για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πρόεδρο της ΑΕΚ, με τον Ντέμη να γνωρίζει από κοντά τον Αλέξανδρο, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao.

Ciao γνωριμία Νικολαΐδη με Πολυχρονιάδη

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο δημοσίευμα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν και μίλησαν, για να διαπιστώσει και ο Ντέμης τις προθέσεις του για το βλαστάρι του. Τα είπαν, όπως όλα δείχνουν, σε πολύ καλό κλίμα, με τον Νικολαΐδη να νοιάζεται κυρίως για την ευτυχία της Μελίνας, κάτι που αποτελεί πράξη χάρη στον Αλέξανδρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share