Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαράς ευαγγέλια για Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη: Παντρεύονται μαζί το καλοκαίρι με Μπισμπίκη και Πολυχρονιάδη;

Θα φάμε... διπλά κουφέτα;

8 Φεβρουαρίου 2023 16:15
Χαράς ευαγγέλια για Δέσποινα Βανδή και Μελίνα Νικολαΐδη: Παντρεύονται μαζί το καλοκαίρι με Μπισμπίκη και Πολυχρονιάδη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή ζει υπέροχες μέρες στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι στα καλύτερά της, ζώντας τον έρωτά της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Μητέρα και κόρη είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους. Αυτό φανερώνουν, άλλωστε, τα ουκ ολίγα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν, είτε στην Ελλάδα είτε στο Λονδίνο, με τα δύο κορίτσια παράλληλα να έχουν σταθεί πολύ τυχερά στην προσωπική τους ζωή, αν και πάντοτε θα τις συνδέει ο Ντέμης Νικολαΐδης, ως πρώην σύζυγος της Δέσποινας και πατέρας της Μελίνας.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, υπάρχει ανοικτή η περίπτωση να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα» στη ζωή τους. Κι αν για την τραγουδίστρια και τον Μπισμπίκη έχει ακουστεί αρκετές φορές, ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε για τη μικρή Μελίνα, που τώρα ξεκινά τη ζωή της, προκαλεί εντύπωση.

Yes Magazine γάμος για Βανδή και Μελίνα

Το περιοδικό επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, ώστε να στηρίξει το ρεπορτάζ του. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε κατά πόσο ισχύει, κυρίως για πιθανό γάμο Δέσποινας και Βασίλη, καθώς για τη Μελίνα φαίνεται ένα σενάριο αρκετά δύσκολο.

Πολλά χρόνια πριν γνωρίσει τον Νικολαΐδη και τον Μπισμπίκη: Ο άνδρας που είχε «κλέψει» την καρδιά της Δέσποινας Βανδή κι έφτασαν ένα «βήμα» από το γάμο

Η Δέσποινα Βανδή έγινε γνωστή στην προσωπική της ζωή για το γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και πλέον είναι πανευτυχής με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά στο παρελθόν είχε απασχολήσει με άλλη σχέση της.

Με αφορμή τη νέα σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1997 στη ζωή της Δέσποινας Βανδή υπήρχε ένας άλλος… Βασίλης.

Η 28χρονη τότε τραγουδίστρια είχε κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά ακόμη δεν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της. Στο ενεργητικό της κατέγραφε δύο δίσκους, ενώ εκείνη τη χρονιά συνεργάστηκε με τον Φοίβο και έκανε μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ «Δέκα εντολές».

Δέσποινα Βανδή πρώτη σχέση

Οι... τότε απαντήσεις που φανέρωσαν γιατί δεν «έδεσε το γλυκό»

Η Βανδή απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα μέσα ενδιαφέρονταν και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια τότε διατηρούσε δεσμό με τον Βασίλη, τραπεζικό υπάλληλο στο επάγγελμα ενώ μάλιστα, συγκατοικούσαν, όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια. Όπως ανέφερε το περιοδικό «Ciao» της εποχής, η ερμηνεύτρια ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ωστόσο, είχε καταστήσει σαφές ότι δεν σκεφτόταν τον γάμο μαζί του.

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με δημοσιογράφο του περιοδικού:

– Έμαθα πως παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια;

– Είπαμε να μιλήσουμε για τα καλλιτεχνικά μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν.

– Γιατί; Δεν τα πάτε καλά με τον αγαπημένο σου; Μήπως έχετε χωρίσει;

– Μπα, που να φας τη γλώσσα σου. (γελάει) Δηλαδή, όποιο ζευγάρι δεν παντρεύεται πρέπει και να έχει χωρίσει; Και καλά είμαστε και αγαπημένοι είμαστε και δεν παντρευόμαστε. Ικανοποιήθηκες;

– Απ’ ό,τι ξέρω, ο Βασίλης μένει στην Αγία Παρασκευή. Εσύ στη Βούλα. Η απόσταση δεν είναι μικρή. Έχετε και εντελώς διαφορετικό ωράριο εργασίας. Πότε συναντιόσαστε;

– Καθημερινά.

– Πηγαίνεις σπίτι του κάθε μέρα ή έρχεται ο Βασίλης στο δικό σου;

– Με τον Βασίλη μένουμε μαζί στο σπίτι μου, που είναι και κοντά στη δουλειά μου. Εάν έμενε ο καθένας στο σπίτι του οι συναντήσεις μας θα είχαν πρόβλημα.

– Σε περιμένει πάντα να γυρίσεις από τη δουλειά σου;

– Όχι πάντα. Ο Βασίλης πρέπει να ξυπνάει νωρίς και να πηγαίνει με καθαρό μυαλό στο γραφείο του. Είμαστε αρκετές ώρες μαζί από τη στιγμή που θα γυρίσει μέχρι την ώρα που θα πρέπει να πάω εγώ στη δουλειά μου.

– Πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Καλλιτέχνης εσύ, τραπεζικός αυτός, κάπως δύσκολα συναντώνται οι δρόμοι σας. Μήπως όταν πήγαινες στην τράπεζα για τις καταθέσεις σου;

– (Γελάει). Όχι. Μέσω κοινών φίλων είχαμε γνωριστεί.

– Πριν πόσα χρόνια;

– Δύο, περίπου.

– Το γεγονός ότι με τον αγαπημένο σου κινείστε σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, σας δημιουργεί πρόβλημα; Μήπως σε ζηλεύει;

– Σε μία υγιή σχέση δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και η σχέση μου με τον Βασίλη είναι υγιής.

– Και δεν παντρεύεστε;

– (Γελάει). Στο είπα. Δεν παντρεύομαι.

– Δεν μιλάτε δηλαδή για γάμο;

– Όλα στην ώρα τους. Και μην ρωτήσεις τίποτε άλλο. (Γελάει).

Τελικά, η Βανδή και ο Βασίλης δεν παντρεύτηκαν, ενώ έξι χρόνια αργότερα, η τραγουδίστρια ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share