Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γλωσσόφιλα μπροστά στα μάτια μάνας και πεθεράς: Τα καυτά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!

Η Δέσποινα τραγουδούσε στη σκηνή και το ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του από κάτω ακριβώς

29 Δεκεμβρίου 2022 09:13
Γλωσσόφιλα μπροστά στα μάτια μάνας και πεθεράς: Τα καυτά φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της στα μπουζούκια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και καιρό ακουγόταν πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι ερωτευμένη με τον 34χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου και λίμπερο στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Σιγά-σιγά έρχονται και τα... φωτογραφικά ντοκουμέντα, αφού το ζευγάρι έχει σταματήσει να κρύβεται από τον φακό, αλλά κάνει δημόσιες εμφανίσεις και ζει τον έρωτά του χωρίς ταμπού.

Στο μαγαζί που εμφανίζεται η μητέρα της, μάλιστα, συνάντησε ο φακός αυτήn τη φορά τη Μελίνα Νικολαΐδη full in love, με μεγάλη παρέα και τον αγαπημένο της αγκαλιά. Από την πίστα η Δέσποινα Βανδή κερνούσε... ερωτικές επιτυχίες, με την κόρη της να μη μένει ασυγκίνητη αλλά να κάνει πολλές φορές και τη δεύτερη φωνή.

Όπως, μάλιστα, έχει παραδεχτεί η τραγουδίστρια -και έχει αποδείξει μέσα από βίντεο με δικές της ερμηνείες- η 18χρονη την έχει ξεπεράσει σε φωνητικό ταλέντο. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share