Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Αληταρά, σίχαμα, ας του πει κάποιος...»: Οργή για τον Νίκο Μάνεση - Το Twitter τον «κατακρεουργεί»

Οι δηλώσεις που πυροδότησαν την «έκρηξη» των πολιτών

5 Μαρτίου 2023 10:46
«Αληταρά, σίχαμα, ας του πει κάποιος...»: Οργή για τον Νίκο Μάνεση - Το Twitter τον «κατακρεουργεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει προκληθεί με τα σχόλια που ξεχειλίζουν οργή στο Twitter εναντίον του Νίκου Μάνεση, ο οποίος είδε τις «μετοχές» της να πέφτουν μετά τις δηλώσεις που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι χρήστες τον «κατακρεουργούν» και τον χαρακτηρίζουν «αληταρά», «σίχαμα» κλπ.

Αυτοί δεν είναι οι μόνοι δημοσιογράφοι για τους οποίους γράφονται τέτοια σχόλια, καθώς έχει προηγηθεί μέσα από την πλατφόρμα άγριο κράξιμο για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του:

«Ο Μητσοτάκης ήταν άτυχος. Του έκατσε η τραγωδία, του έκατσε το δικό του “Μάτι” τώρα. Γνώριζε ο κ. Καραμανλής και η ηγεσία πως δεν πρέπει τα τρένα να μπαίνουν στις ράγες;».

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

«Δικάζει, λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι»: Αποθέωση για το Γιώργο Λιάγκα - Το Twitter με το μέρος του

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Λιάγκας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι χρήστες του Twitter πήραν το μέρος του και τον αποθέωσαν, καθώς θεώρησαν πως είπε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι για την τραγωδία. Ο γνωστός παρουσιαστής δε «μάσησε» τα λόγια του και δίκασε με όσα είπε.

Σε σύγκριση με άλλους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και να τα βάλει με την κυβέρνηση, απευθύνοντας να αναλάβουν όσοι πρέπει τις ευθύνες τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share