Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ντροπή ρε! Θα μπει κάποιος άλλος στη φυλακή;» (Video)

Έξαλλος ο παρουσιαστής δε «μάσησε» τα λόγια του

2 Μαρτίου 2023 09:55
Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ντροπή ρε! Θα μπει κάποιος άλλος στη φυλακή;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη η τραγωδία στα Τέμπη. Σε 44 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης στην περιοχή Ευαγγελισμός Λάρισας. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας όταν ενημερώθηκε για τη σύλληψη του σταθμάρχη Λάρισας, έγινε πυρ και μανία, τονίζοντας πως είναι ντροπή και ρωτώντας αν θα μπει κάποιος άλλος φυλακή. Την ίδια ώρα και η Ανθή Βούλγαρη κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

«Θα πάνε φυλακή αυτοί που επέτρεψαν εν έτει 2023 να υπάρχει αυτή η θέση που έχει καταργηθεί σε όλες τις προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου, ναι ή όχι;

Σε αυτή τη χώρα που ζούμε ο σταθμάρχης θα πάει φυλακή, του τα φορτώνουν όλα, έκανε λάθος, μπορεί να ήταν ζαλισμένος, μπορεί να ήταν άρρωστος και έκανε λάθος. Ανθρώπινο. Συγχωρείται στον μεσαίωνα, συγχωρείται 50 χρόνια πριν. Τώρα συγχωρείται;

Θα πάνε φυλακή αυτοί που επέτρεψαν να υπάρχει σταθμάρχης και δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλείδα και κατά τύχη ζούμε όσοι πηγαίνουμε με το τρένο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Θα μπει κάποιος άλλος στη φυλακή ή θα γίνει επικοινωνιακή διαχείριση; Ποιος επέτρεψε να μην υπάρξει εκσυγχρονισμός του συστήματος, να μην υπάρχει αυτόματο σύστημα ελέγχου του πού πηγαίνουν τα τρένα;

Και οι ζωές 350 ανθρώπων να κρίνονται από το αν ζαλίστηκε ο σταθμάρχης και έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Γίνονται τα ανθρώπινα λάθη και θα γίνονται, γι’ αυτό βάλαμε τα κομπιούτερ και την εξέλιξη στη ζωή μας».

«Δεν μπορεί 15 ώρες μετά να μην ξέρουμε πόσους ψάχνουμε! Είναι ντροπή! Είναι ντροπή ρε παιδιά! Να μην ξέρουμε πόσους ψάχνουμε», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας λίγη ώρα αργότερα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Συγγνώμη, γι’ αυτές τις οικογένειες πρέπει...»

Αναφερόμενη στα δυστυχήματα που έχουν γίνει στα Τέμπη όλα αυτά τα χρόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκινήθηκε στον αέρα του Happy Day με τις οικογένειες των θυμάτων.. Η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έχασε προς στιγμήν τα λόγια της, ζητώντας συγγνώμη.

«Συγγνώμη κι εγώ χάνω τα λόγια μου, είμαι πολύ συγκινημένη αυτές τις μέρες και με πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου γιατί μπορεί να καλύπτουμε δημοσιογραφικά αυτά που συμβαίνουν αλλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε παιδιά, έχουμε μπει στο τρένο, νιώσαμε αυτές τις οικογένειες», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Εμείς μπορεί σε 2-3 μέρες μπορεί κάπως να συνθηκολογήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας με τον όποιο τρόπο. Γι’ αυτές τις οικογένειες, όμως, πρέπει να κατανοήσουμε ότι αλλάζει η ζωή από εδώ και πέρα. Καλούνται να συνεχίσουν χωρίς τα παιδιά τους, χωρίς τους ανθρώπους τους».

Δείτε το βίντεο με τη δήλωσή της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share