Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θα έπεφτε στη «φωτιά»: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Βασίλη Καρρά - Με τι ασχολείται (photos)

Είναι η μεγάλη του αδυναμία

17 Φεβρουαρίου 2023 13:48
Θα έπεφτε στη «φωτιά»: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Βασίλη Καρρά - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Καρράς θα έπεφτε στη «φωτιά» για την κόρη του, Ειρήνη, αλλά και στον γαμπρό του Λάμπρο Αντράλα. Το νεαρό ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν 4 χρόνια και έλαμπε από ευτυχία. Με τι ασχολείται η μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή;

Μάλιστα, τότε είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες με τον Βασίλη Καρρά να συνοδεύει την κόρη του νύφη στην εκκλησία αρκετά συγκινημένος. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο εκκλησάκι της Γεωργικής Σχολής, με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά μετέπειτα στη δεξίωση.

Ο Βασίλης Καρράς συνοδεύει την κόρη του στο γάμο της

Η Ειρήνη Καρρά έλαμπε κυριολεκτικά. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη η καλή της φίλη και σχεδιάστρια Ντενίζ Ελευθερίου.

Η μοναχοκόρη του Βασίλη Καρρά αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα και έχει επιλέξει ένα διαφορετικό επάγγελμα από τον πατέρα της.

Η 35χρονη ακολουθεί διαφορετική επαγγελματική πορεία από αυτή του πατέρα της, έχοντας αναλάβει τη λειτουργία του« Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο Βασίλης Καρράς στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

κόρη Βασίλη Καρρά

Στο «Χωριό», που έχει πάρει το όνομά της, πραγματοποιούνται κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ είναι κι ένα όμορφο μέρος ξεκούρασης για τους Θεσσαλονικείς.

«Η κόρη μου ασχολείται με το “Χωριό Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη και το εννοούσε.

Κροίσος ο Βασίλης Καρράς: Το πολυτελές εξοχικό, το κτήμα στην Καβάλα και τα 20 αυτοκίνητα - Αυτή είναι η συνολική του περιουσία (photo)

Ο Βασίλης Καρράς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει μια μεγάλη περιουσία. Ο γνωστός τραγουδιστής διαθέτει εκτός από το αγαπημένο του κτήμα στην Καβάλα, ένα εξοχικό στον Άγιο Αθανάσιο, αλλά και 20 αυτοκίνητα!

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ο τραγουδιστής άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στον χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι τα μόνα που έχει να δώσει η χώρα μας. Έξω από το Κοκκινοχώρι, μετέτρεψε ένα άγονο μέρος σε έναν πράσινο «παράδεισο», δημιουργώντας ακόμη και τεχνητές λίμνες, με σεβασμό πάντοτε στο περιβάλλον της περιοχής, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Έτσι λοιπόν, χωρίς να έχει πάρει καμία επιδότηση -όπως θα τον ακούσετε να λέει στο βίντεο παρακάτω- άρχισε έναν νέο αγώνα, προσπαθώντας να παράγει όσο πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα μπορεί και κυρίως ελιές, κεράσια, σύκα, σταφύλια και καρύδια.

Το πολυτελές εξοχικό του Βασίλη Καρρά στον Άγιο Αθανάσιο

Ο γνωστός τραγουδιστής απομονώνεται συχνά εκεί όταν θέλει να γράψει τραγούδια, ωστόσο του αρέσει επίσης να περνάει χρόνο στο εν λόγω σπίτι με τη γυναίκα, την κόρη, αλλά και τον γαμπρό του, που είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Η υπέροχη οικία γίνεται αρκετές φορές σημείο αναφοράς των φίλων του, όπως του Θοδωρή Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη, αλλά και του Διονύση Μακρή, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί το εξοχικό του Βασίλη Καρρά.

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία:

εξοχικό Βασίλη Καρρά στον Άγιο Αθανάσιο

Η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά με 20 αυτοκίνητα

Στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και μέχρι να αρχίσει να βιοπορίζεται από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς δουλευε και ως μηχανικός αυτοκινήτων. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος, μιας ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι βορειοελλαδίτες Unboxholics με το ομώνυμο κανάλι στο YouTube επισκέφτηκαν τον Βασίλη Καρρά στο κτήμα του και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Πέρα από το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με το τεράστιο κτήμα του, παράγοντας φρούτα, λαχανικά και ελαιόλαδο.

Στα οικήματα που υπάρχουν μέσα στο κτήμα, υπάρχει και ένα που φιλοξενεί στον πάνω όροφό του ορισμένα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες των προηγούμενων δεκαετιών. Μερικά μάλιστα είναι αρκετά παλιά, μεταπολεμικά.

Τα μοντέλα αυτά είναι η προσωπική συλλογή του Βασίλη Καρρά και αποτελείται από περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα των εταιρειών Jaguar, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Jeep, FIAT, MINI, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Lada και άλλων. Διακρίνουμε μεταξύ άλλων "Σκαραβαίο", Mini, Citroen 2CV, Ford Cortina, BMW 2002, Citroen GS και άλλα. Παράλληλα, στο κέντρο του χώρου εκτίθενται και μοτοσυκλέτες μιας παλαιότερης εποχής.

Δείτε στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί τα μοναδικά αυτά οχήματα του Βασίλη Καρρά και φυσικά την αντίδραση των Unboxholics στη θέα τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share