Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε στη θέση του τον Ατζούν Ιλίτζαλι - «Δεν υπάρχει κανένα...»

Τι αποκάλυψε;

15 Φεβρουαρίου 2023 16:09
Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε στη θέση του τον Ατζούν Ιλίτζαλι - «Δεν υπάρχει κανένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα, στον αέρα του Happy Day, αναφέρθηκε στην είδηση που έβγαλε το Breakfast@star χθες σχετικά με το εξώδικο της Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη και έβαλε με τον τρόπο της τον Ατζούν Ιλίτζαλι στη θέση του.

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει.

«Να πω κάτι, επειδή το διάβασα και το ψάξαμε σαν κανάλι, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο από την Acun Medya στον Νίκο Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου. Τώρα, αν κάποιος ξέρει ότι κάτι θα έρθει, δεν το γνωρίζω. Και φαντάζομαι ότι ο κάθε υποψήφιος και συμμετέχων έχει κοιτάξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το θάνατο του πατέρα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Απλά το λέω επειδή καμιά φορά κάποιες ειδήσεις, στο πλαίσιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, διατυπώνονται και αναπαράγονται και μετά θεωρούνται ως θέσφατο. Κι επειδή είναι κάτι που μας αφορά, το ψάξαμε και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι δεν ισχύει, δεν υπάρχει κανένα εξώδικο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Αν κάποιος έχει φίλη που δουλεύει στο δικηγορικό γραφείο που το συντάσσει, τι να σου πω…».

Οδυρμός για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αποβάλει δύο φορές...»

Για τις δύο αποβολές που έχει βιώσει μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Ηappy Day» έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση γνωστού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και αναφέρθηκε στην εμπειρία αυτή δίνοντας παράλληλα κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που περνούν κάτι αντίστοιχο. Ωστόσο δείτε τι αποκάλυψε για το όνομα του γιου της.

«Τότε ήθελα κουράγιο»

«Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών», είπε και πρόσθεσε:

«Ξέρω πως είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο και να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Και πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο».

Οδυρμός για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχω αποβάλει δύο φορές...»

«Γι’ αυτό κι εγώ μίλησα ανοιχτά γι’ αυτή την εμπειρία, θέλοντας να δώσω κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που το περνούν», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share