Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν σαρωτικό, με αιφνιδίασε...»

Τι εξομολογήθηκε;

5 Δεκεμβρίου 2022 14:19
Σπαραγμός για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήταν σαρωτικό, με αιφνιδίασε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο περιοδικό "In Style” και στην Αννούσα Μελά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Happy Day" μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει και που την έχουν στιγματίσει.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε ερώτηση σχετική με τις φοβίες που έχει, απάντησε λέγοντας πως το μεγάλο της άγχος είναι να είναι καλά οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Η ίδια υπογράμμισε πως έχει ζήσει την απώλεια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο, ήταν κάτι σαρωτικό. Παράλληλα, ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε και η ίδια πριν λίγο καιρό.

«Έχω διάφορες φοβίες. Έχω άγχος για τους δικούς μου ανθρώπους, να είναι καλά, να είναι υγιείς, γιατί έχω ζήσει την απώλεια. Έχω χάσει ξαφνικά τον μπαμπά μου σε τροχαίο. Ήταν σαρωτικό. Με αιφνιδίασε, γιατί συμβαίνει να μην έχεις προλάβει να πεις κάποια πράγματα.

Σταματίνας Τσιμτσιλή

Έχω χάσει τη γιαγιά μου από Αλτσχάιμερ. Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις, οπότε υπάρχουν μέσα μου αυτές οι φοβίες του αποχωρισμού ανθρώπων που αγαπώ. Προσπαθώ όμως να μην εστιάζω σε αυτές. Όταν ήμουν πιο μικρή πήγαινε συνέχεια το μυαλό μου στο χειρότερο, πλέον προσπαθώ να το μετριάσω»

Κόλαφος η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιώργος Λιάγκας οφείλει στη Φαίη Σκορδά....»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε θέση στην άτυπη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τα επόμενα τηλεοπτικά τους βήματα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήραν την πρωινή ζώνη μέσα από τα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν έκαναν τη μεταγραφή από το Μega στον ΑΝΤ1. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που η Φαίη Σκορδά δεν μιλάει πια με τη Σάσα Σταμάτη.

«Απλά μας λες τόση ώρα για το θέλω της Φαίης και δεν μας λες για το θέλω του Λιάγκα. Γιατί θεωρητικά ο Γιώργος που όντως ήρθε μετά από προτροπή της Φαίης, γιατί θυμάστε ότι τότε οι μετοχές του ήταν πολύ πεσμένες. Πέραν του ότι με έναν τρόπο οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε εκεί, μοιράστηκαν την εκπομπή, είναι και πατέρας των παιδιών τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Δηλαδή, θέλω να πω ότι κι εκείνος, θεωρητικά, δεν στηρίζει ώστε η Φαίη να πάρει από τον ΑΝΤ1 αυτό που θέλει; Ίσως ζω σε έναν ροζ κόσμο που όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά θα πίστευα ότι ο Γιώργος θα λειτουργήσει και προς τα συμφέροντα της Φαίης.

Επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος έντιμος και σωστός, θα διασφαλίσει και θα προασπίσει τα συμφέροντα της Φαίης. Όπως και εκείνη το έκανε, όταν ο Γιώργος ήταν πολύ στα κάτω του όταν του έδωσε χείρα βοηθείας και τον πήρε στον ΑΝΤ1 δίπλα της, πιστεύω ότι θα τη βοηθήσει μέχρι τέλους να βρουν μία λύση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share