Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μας «κούφανε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το επικίνδυνο περιστατικό που βίωσε στο γάμο της!

Τι αποκάλυψε;

4 Φεβρουαρίου 2023 16:07
Μας «κούφανε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το επικίνδυνο περιστατικό που βίωσε στο γάμο της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επικίνδυνο περιστατικό που τους συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του μέλιτος μετά το γάμο με τον Θέμη Σοφό, θυμήθηκε και ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του «Happy Day». Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Συγκεκριμένα, ενώ σχολίαζαν ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή με ένα νιόπαντρο ζευγάρι που προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια και κινδύνευσε να πνιγεί από τα κύματα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα απρόοπτο από το ταξίδι του γάμου της.

«Εν τω μεταξύ θέλω να πω πως πολλές φορές βλέπεις αυτόν τον κυματισμό που δεν έχει ύψος… Δηλαδή εγώ θυμάμαι στο χωριό μου στην Ασπροβάλτα που μπορεί να είχε και δύο μέτρα κύμα και παίζαμε και νιώθαμε πολύ ασφαλείς.

γάμος Σταματίνας Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφού

Όταν κάποια στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος βρέθηκα σε ένα τροπικό μέρος, με ένα κυματάκι 50 εκατοστά, είπα “εγώ ξέρω από τα κύματα της Ασπροβάλτας”. Αλλά αυτά έχουν τόσο έντονη δίνη και χάνεις την ισορροπία σου. Με 50 εκατοστά χάνεις την ισορροπία σου για πλάκα» είχε πει χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες τους να σχολιάζουν πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη θάλασσα.

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς βγήκε στον αέρα, έπρεπε να...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Ζωή Κρονάκη έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό όπου βγήκε στον αέρα του Happy Day ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια.

«Για εμένα ο πιο ωραίος τίτλος τιμής είναι να πουν ότι “Η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Το Happy Day από την πρώτη σεζόν μέχρι και σήμερα τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό. Αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Θέλει ψυχραιμία όμως… Θέλει τσαχπινιά η ψυχαγωγία. Μπορεί να έχω γίνει 40 χρονών αλλά νιώθω 20. Όταν με βλέπουν έξω μου λένε ότι είμαι σαν κοριτσάκι» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν όταν ο τότε πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα της εκπομπής. Ήρθε σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και το ότι είμαι εργαζόμενη του Alpha αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία και να μη προσβάλλω τον εργοδότη μου, δεν το θυμάμαι σαν μια εύκολη τηλεοπτική στιγμή».

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Ο Θέμης ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.

Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share