Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει: Το όνομα κορυφαίας επιχειρηματία που έχει δώσει σαν παρατσούκλι στην κόρη του ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και... το αδιανόητο περιστατικό

7 Φεβρουαρίου 2023 07:56
Σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει: Το όνομα κορυφαίας επιχειρηματία που έχει δώσει σαν παρατσούκλι στην κόρη του ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει δημιουργήσει μια πανευτυχή οικογένεια μέσα στα χρόνια, με τρία παιδιά στο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, έχοντας κι άλλο ένα νωρίτερα από το γάμο με την Έλενα Κατρίτση, και κατά καιρούς μοιράζεται στιγμές με τα… βλαστάρια του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας προ ετών στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, νονό του γιου του, Αλέξανδρου, ήταν άνετος, με χιούμορ και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Και μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα παιδιά του και δη την κόρη του, Εύα, η οποία καταλάβαμε ότι είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Το παρατσούκλι της κόρης του και το περιστατικό σε διακοπές

Η 3,5 χρόνων μονάκριβη κόρη του τού έχει «κλέψει» την καρδιά, ενώ ο Χατζηνικολάου μάς ξάφνιασε όταν αποκάλυψε το παρατσούκλι που έχει δωσει στη μικρή. «Γιάννα Αγγελοπούλου», την φωνάζει, επειδή είναι κοκέτα. Όπως εξήγησε, η Εύα αν και μόλις 3.5 χρόνων τότε, έχει άποψη στο ντύσιμο και θέλει να πηγαίνει στον παιδικό μόνο με φορέματα. Αν η μαμά της της βάλει κολάν, γίνεται στο σπίτι ένας χαμός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνίστρια την κόρη του. Είχαν πάει οικογενειακές διακοπές, αλλά εκείνη δεν ήθελε να φύγει. Ο Χατζηνικολάου τής εξήγησε ότι δε μπορούν να μείνουν άλλο και η Εύα τού είπε να φύγουν κι εκείνη θα μείνει πίσω.

Όταν τη ρώτησε πώς θα πληρώσει το ξενοδοχείο, η απάντηση της ήτο αποστομωτική. «Θα δουλεύεις εσύ μπαμπά και θα μου στέλνεις λεφτά», είπε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share