Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Νίκου Χατζηνικολάου: «Με στεναχωρεί που ο Θανάσης Βέγγος δεν...»

Τι είχε δηλώσει για τον αείμνηστο ηθοποιό;

3 Φεβρουαρίου 2023 12:51
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Νίκου Χατζηνικολάου: «Με στεναχωρεί που ο Θανάσης Βέγγος δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως ο Θανάσης Βέγγος τον είχε στεναχωρήσει πολύ. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά.

"Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν ήθελε να μιλά.

Ενώ είχαμε καλή φιλία κι επικοινωνία, δεν κατάφερα να του πάρω συνέντευξη. Έχασα μια δυο συνεντεύξεις από ατυχίες, όπως την Τζένη Καρέζη. Οργανώναμε τη συνέντευξη και μεσολάβησε η ασθένειά της.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει για το Θανάση Βέγγο στο 2night show

Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζηδάκι. Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα θέλω να σας κάνω συνέντευξη.

Μου είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη. Λέω γιατί; Και μου λέει γιατί δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει. Αν θέλεις, θα σου δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο χωρίς εικόνα.

Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μου είπε κατάλαβες τι σου είπα; Δεν σου δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου. Ο πανύβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν το πήρε και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή", δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Γωγώ Μπρέμπου: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν...»

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Θανάση Βέγγο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά “Περί ανέμων και υδάτων”.

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας απίστευτα καλός άνθρωπος, καταπληκτικός συνεργάτης και τζέντλεμαν. Δηλαδή, αν ήσασταν οι δυο σας στον ίδιο χώρο και υπήρχε μια καρέκλα, θα καθόσασταν εσείς και όχι αυτός, αν και μεγαλύτερος και σπουδαιότερος. Μάλιστα, η Βάσια Τριφύλλη είχε αποκαλύψει και το άγνωστο σκηνικό της απιστίας του Θανάση Βέγγου προς τη γυναίκα του.

Υπέροχος! Και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός. Τζέντλεμαν και πολύ τρυφερός και ρομαντικός», είπε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου.

Σχετικά με το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, η Γωγώ Μπρέμπου δήλωσε: «Δεν είναι ότι ακούς κάτι και μπορείς να τοποθετηθείς, γιατί για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω δημόσια.

Από την άλλη θα πω ότι καμία βγήκε ποτέ να μιλήσει για κάτι τόσο άσχημο και χυδαίο εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share