Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τους «τρέμει» ο Χάρης Βαρθακούρης: Αυτοί είναι οι γονείς της Αντελίνας Τελώνη και πεθερικά του (photos)

Δείτε τους για πρώτη φορά

5 Φεβρουαρίου 2023 16:23
Τους «τρέμει» ο Χάρης Βαρθακούρης: Αυτοί είναι οι γονείς της Αντελίνας Τελώνη και πεθερικά του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αντελίνα Τελώνη και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2013. Έχετε δει όμως ποτέ τους γονείς της και τα πεθερικά του τραγουδιστή;

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, τη Μελωδία- Μαρία την οποία βάφτισε η Πέγκυ Ζήνα και τη Λιόνα-Κωνσταντία που τη βάφτισαν οι στενοί φίλοι του Χάρη Βαρθακούρη, Ανδρέας Κουρής και Κωνσταντίνος Ζούλας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Τελώνη.

Αντελίνα Τελώνη: Η καταγωγή της και η σχέση με τους γονείς της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τους γονείς της. Σε κάθε της βήμα είναι στο πλευρό της και τη στηρίζουν όταν το χρειάζεται, ενώ εκείνη σε κάθε της αφιέρωση μιλά για τον πατέρα και τη μητέρα της με τα πιο γλυκά λόγια.

Η καταγωγή της Αντελίνας Βαρθακούρη δεν προέρχεται από ένα μέρος, αλλά έχει ολόκληρη ιστορία. Αν και ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα, ο παππούς της είναι Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί και η γιαγιά της είναι καθολική με ρίζες από την Ιταλία και τη Μικρά Ασία.

πατέρας Αντελίνας Τελώνη

Από την άλλη πλευρά, η μαμά και η οικογένειά της κατάγονται από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα από το Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας.

Η αδυναμία της Αντελίνας Τελώνη στη μητέρα της

Την ίδια αδυναμία και αγάπη ωστόσο έχει και για τη μαμά της. Μάλιστα, στο παρελθόν τής είχε αφιερώσει τα εξής όμορφα λόγια:

«Τόσες πολλές μαμάδες, τόσο διαφορετικές ιστορίες, τόση αγάπη κάποιες φορές, τόση τραγωδία κάποιες άλλες!

Μάνα δεν σε κάνει η λέξη...Μάνα σε κάνει μόνο η αγάπη.

Να είμαστε οι μανάδες που γεννάμε αυτή την ξεχωριστή αγάπη και κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Να είμαστε οι μανάδες που δεν έτυχε, αλλά το θέλαμε τόσο πολύ. Να ειμαστε οι μανάδες που δεν απαιτούμε σεβασμό και αγάπη απλώς επειδή κρυβόμαστε πίσω απο μια λέξη με τόσο σημαντικό φορτίο.

μητέρα Αντελίνας Τελώνη

Να είμαστε οι μάνες που τα παιδιά μας όταν θα ανεξαρτητοποιηθούν θα ειμαστε η επιλογή τους και θα μας θέλουν στη ζωή τους. Να είμαστε η ίδια η αγάπη, αυτές που θα βγάλουμε στην κοινωνία χρήσιμους ανθώπους χωρίς απωθημένα, που θα γίνουν κι εκείνοι με την σειρά τους καλοί γονείς.

Να νιώθουμε υπεύθυνες για τον πόνο του άλλου και να δουλεύουμε γι’ αυτό. Σ’ ευχαριστώ μαμά που η δική μας ιστορία είναι γεμάτη αγάπη, σ’ ευχαριστώ που τα παιδιά μου μπορούν να απολαμβάνουν μια τόσο σπουδαία γιαγιά! Σ’ αγαπώ ως το άπειρο!Χρόνια σου πολλά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share