Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βαρθακούρης - Αντελίνα: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει, στο 2ωρο πάνω δεν μπορούσαμε να τη βρούμε»

Αποκάλυψε πως έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Χίο

17 Ιουλίου 2021 19:33
Βαρθακούρης - Αντελίνα: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει, στο 2ωρο πάνω δεν μπορούσαμε να τη βρούμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα είναι ένα ζευγάρι που είναι μαζί και στη ζωή και στο πλατό καθώς κάθε Σαββατοκύριακο έχουν πρωϊνή εκπομπή. Με ανεβασμένη διάθεση ξεκίνησαν τη σημερινή και προτελευταία εκπομπή της σεζόν, “Σου – Κου Family” η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή μια συζήτηση που είχαν με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο αποκάλυψε πως έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Χίο. «Μια μέρα κάθισα, γύρισα την επόμενη», είπε η παρουσιάστρια. Ο συνεργάτης τη ρώτησε: «Ειδικά στη Χίο… προσπαθώ να καταλάβω, έτσι σου ήρθε και ξαφνικά σηκώθηκες και πήγες στη Χίο;» με εκείνη να απαντά καταφατικά.

Ωστόσο στη συζήτηση μπήκε και ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ είπε: “Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει στη Χίο δεν εξηγείται αλλιώς. Ξέχασε και το φορτιστή της και το κινητό της άδειασε έτσι σε μια μέρα, στο δίωρο πάνω δεν μπορούσαμε να τη βρούμε”.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής

Εκτός εαυτού ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα: "Πες τα μόνη σου αν είναι" (video)

Χάρης Βαρθακούρης: Το "Σου Κου Family" έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Επίσης δείτε τα νούμερα της τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή στην πρεμιέρα της.

Συγκεκριμένα συνεχίζονται οι εντάσεις στο πλατό του "Σου Κου Family" όπου ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται να εκνευρίστηκε αρκετά με την γυναίκα του.

Αποχώρησε από την εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης: Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Ειδικότερα είναι η δεύτερη μέρα για το "Σου Κου Family" κι η τηλεοπτική χημεία ανάμεσα στην Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Χάρη Βαρθακούρη αναμένεται εκρηκτική.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους προλόγισαν τα θέματα της εκπομπής με τον Χάρη να μην ξέρει σε ποια κάμερα πρέπει να κοιτάξει. Όταν ο ίδιος με το δικό του χιούμορ ανέφερε ότι οι κάμερες είναι για τους τυφλούς, η Αντελίνα έσπευσε να τον διορθώσει λέγοντας:

«Κατ' αρχάς ζήτησε συγγνώμη για τους τυφλούς» με τον Χάρη να το κάνει τελικά. Ωστόσο αυτό το γεγονός καθώς κι ότι η Αντελίνα μιλούσε ακατάπαυστα για να πλασάρει με τον δικό της τρόπο τα θέματα, φαίνεται ότι εκνεύρισαν τον Χάρη Βαρθακούρη που έφυγε από δίπλα της, πήγε να κάτσει στην πολυθρόνα και της ανέφερε να τα πει η ίδια όπως θέλει.

Δείτε το βίντεο:

"Έξαλλη" η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της: "Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό... δεν δέχομαι κουβέντα" (video)

Αντελίνα Βαρθακούρη: Ένα σοβαρό κλίμα επικράτησε στο πλατό "Σου Κου Family" όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη μιλούσε σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες. Επίσης σημειώνεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε την αποκάλυψη ότι παρόμοια περιστατικά γίνονται και στον πολιτικό χώρο.

Συγκεκριμένα σήμερα έκανε πρεμιέρα το "Σου Κου Family" με παρουσιαστές τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη όπου και μίλησαν για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Έξαλλη με τον σύζυγο της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η "έκρηξη" της με τον σύζυγο της

Ειδικότερα η Αντελίνα Βαρθακούρη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσω του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Σου Κου Family και μαζί με τον σύζυγός της Χάρη Βαρθακούρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γνωστό ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών και την «βροχή» καταγγελιών που έχει ξεσπάσει και στον χώρο του πολιτισμού για παρενοχλήσεις τόσο σεξουαλικού περιεχομένου όσο συμπεριφορών. Όμως, ένα χιουμοριστικό σχόλιο του παρουσιαστή δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Αντελίνα και δεν το έκρυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής σημείωσε χαρακτηριστικά στον Χάρη Βαρθακούρη – ο οποίος προείπε με χαμόγελο πως » εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό» – «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα.

Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share