Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Κόλαφος η Πόπη Τσαπανίδου: «Ένα ισχυρό επώνυμο κι ένα καλό πορτοφόλι...»

Τι εξομολογήθηκε;

30 Ιανουαρίου 2023 14:14
Κόλαφος η Πόπη Τσαπανίδου: «Ένα ισχυρό επώνυμο κι ένα καλό πορτοφόλι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη δημοσιογράφος, αλλά και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε τονίσει ότι δεν αποδέχεται τις γυναίκες που εξαργυρώνουν ένα ισχυρό επώνυμο κι ένα καλό πορτοφόλι.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς τα στάδια της ζωής της μετά την απώλεια του συζύγου της, θα διαπιστώσει πως ποτέ δεν εφησυχάστηκε πίσω από έναν άντρα. Αντιθέτως χάραξε τη δική της πορεία αποκλειστικά με δικές της δυνάμεις. Με την ευκαιρία, δείτε τον μισθό που έπαιρνε η Πόπη Τσαπανίδου από την ΕΡΤ.

Στην ερώτηση για το αν «θα μπορούσε να είχε «αράξει» σ' έναν καλό γάμο, να κάνει εβδομαδιαία εκπομπή, να ζει άνετα, ανέμελα» η Πόπη Τσαπανίδου είχε απαντήσει:

«Τι είναι αυτό τώρα, ερώτηση-παγίδα; Εννοείς να ήμουν η κυρία του κυρίου; Είναι πολύ έξω από μένα αυτή η λογική. Ποτέ δεν αποδέχτηκα τις γυναίκες που εξαργυρώνουν, αναγνωρισιμότητα και εμφάνιση για ένα ισχυρό επώνυμο κι ένα καλό πορτοφόλι. Ούτε συμπάθησα άντρες που έχουν ανάγκη μια γυναίκα-τρόπαιο.

Πόπη Τσαπανίδου καλό πορτοφόλι

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ζουν μια συμβατική ζωή, χωρίς να έχουν βασικό συστατικό την αποδοχή, το σεβασμό, το θαυμασμό του ενός για τον άλλον. Αν αυτοί είναι οι λόγοι που επιλέγεις να περάσεις τη ζωή σου με κάποιον, δεν ζεις για σένα. Ζεις για την κοινωνία στην οποία περιφέρεις τη δημόσια εικόνα σου.

Εγώ είμαι άλλης σχολής. Θέλω να στηρίζομαι στα πόδια μου, να είμαι ισότιμη, να θαυμάσω κάποιον όχι για τα λεφτά ή την ισχύ του αλλά για τη λάμψη του μυαλού και της καρδιάς του» είχε τονίσει αρχικά στο Votre Beaute.

Δεν έχασε, όμως, τη θηλυκότητα της, κάτι που συνήθως συμβαίνει σε γυναίκες που έχουν το προφίλ που περιγράφει:

«Το αντίθετο, εξελίσσεσαι σε πρότυπο θηλυκότητας. «Δεν είμαι η γλυκιά, τρυφερή, "ροζ" ύπαρξη. Δεν νιαουρίζω. Αντίθετα, έχω πολλά αρσενικά στοιχεία. Σκέφτομαι σαν άντρας, δεν κάνω δεύτερες σκέψεις, είμαι αυτό που βλέπεις, λέω ό,τι σκέφτομαι! Αυτό δεν εντάσσεται στα χαρακτηριστικά θηλυκότητας.

Οι γυναίκες από τη φύση τους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να πετύχουν ένα σκοπό. Εγώ κυνηγάω το σκοπό από την ευθεία. Αν δεν τα καταφέρω, θα δοκιμάσω από άλλη γωνία, πάντα όμως σκοπεύοντας ευθέως. Ακούγομαι σκληρή; Τα λέω ωμά; Έτσι είναι. Έχω βάλει την πανοπλία μου και δεν με αγγίζει εύκολα κάτι. Όταν έχεις πονέσει πολύ, θωρακίζεσαι.

Όταν πέθανε ο άντρας μου, ράγισε η καρδιά μου. Ντύθηκα με ατσάλι. Η "στολή" βγαίνει μόνο όταν απέναντι μου έχω κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ απόλυτα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share