Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνεπαρμένη η Πόπη Τσαπανίδου με τον έγγονό της - Πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της

Πώς της το ανακοίνωσαν;

6 Ιουνίου 2022 09:10
Συνεπαρμένη η Πόπη Τσαπανίδου με τον έγγονό της - Πώς  έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο Πρωινό είχε βρεθεί πριν έναν περίπου χρόνο η Πόπη Τσαπανίδου και δε θα μπορούσε να μην είχε αναφερθεί και στο ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της κόρης της.

“Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά.

Δείτε επίσης: Μας ξάφνιασε η Πόπη Τσαπανίδου: Η αποκάλυψη για τον σύντροφό της που δεν περιμέναμε - «Μένει...»

Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό. Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο.

Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Άλλο. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πως και πως να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε όσα δήλωσε:

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share