Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Αγρίεψαν τα πράγματα...» - Χαμός με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Δε νομίζω ότι υπάρχει...»

28 Ιανουαρίου 2023 12:46
«Αγρίεψαν τα πράγματα...» - Χαμός με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από την επίσκεψη του μικρού Δήμου στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το λόγο για τον οποίο πήρε διαζύγιο η Σία Κοσιώνη πριν γνωρίσει τον Μπακογιάννη.

Ο γιος της γνωστής δημοσιογράφου και του Κώστα Μπακογιάννη ακολουθήσε για άλλη μια φορά την μητέρα του, κατά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον ΣΚΑΪ.

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου, λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, η δημοσιογράφος φωτογράφισε τον γιο της, Δήμο ντυμένο νίντζα πάνω στο κοντρόλ. «Ένας νίντζα στο κοντρόλ. Αγρίεψαν τα πράγματα…», έγραψε στην ανάρτησή της Σία Κοσιώνη.

Δες τη φωτογραφία με τον μικρό Δήμο:

«Νιώθω τύψεις, δεν το απολαμβάνω...» - Σπαράζει με την εξομολόγηση για το γιο με τον Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη δε μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο έχει συγκινήσει όσες φορές έχει αναφερθεί στο παιδί, που έχει με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια, που έχει αναφερθεί και στην πεθερά της, είχε μιλήσει πρόσφατα στο «ΣΚ Παρέα» για τη μητέρα της και το πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα.

Η μητρότητα όπως τη ζει η Σία Κοσιώνη

«Η δική μου η μαμά εξακολουθεί να μου φέρεται ως μαμά, ακόμα και τώρα που έγινα κι εγώ μαμά. Με συμβουλεύει διαρκώς αν έφαγα, αν σηκώθηκα νωρίς… Όλα αυτά… Αν έκανα στο παιδί το ένα, το άλλο. Και της λέω “ρε μαμά, μαμά είμαι! Μην μου λες τα ίδια πράγματα”. Πολλές φορές που έχω κάτι, πέφτει μέσα» ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενη στο γιο της Δήμο Μπακογιάννη, είπε: «Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού».

H Σία Κοσιώνη αποκάλυψε ότι πολλές φορές νιώθει τύψεις, επειδή εργάζεται βράδυ και χάνει τη σημαντική στιγμή του ύπνου του παιδιού της. «Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share