Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Δεν έχει μόνο «δόντι» τον Κώστα Μπακογιάννη: Η άγνωστη συγγένεια της Σίας Κοσιώνη με γνωστό δημοσιογράφο (photo)

Δεν είχαμε ιδέα!

24 Ιανουαρίου 2023 14:54
Δεν έχει μόνο «δόντι» τον Κώστα Μπακογιάννη: Η άγνωστη συγγένεια της Σίας Κοσιώνη με γνωστό δημοσιογράφο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί πολλοί καλοθελητές να λένε πως η Σία Κοσιώνη έχει γερό «δόντι» ούσα σύζυγος του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ωστόσο έχει και μια άλλη άγνωστη συγγένεια με έναν γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Η γνωστή δημοσιογράφος συγγενεύει εξ αγχιστείας με τον Γιάννη Ντσούνο, τον οποίο παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Αταίριαστοι» την οποία παρουσιάζει με τον Χρήστο Κούτρα, στην συχνότητα του ΣΚΑΙ. Με την ευκαιρία, δείτε το άγνωστο παρασκήνιο στο γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

Αν και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η κουμπαριά του με τη Σία Κοσιώνη είχε αποκαλυφθεί.

Η κουμπαριά του δημοσιογράφου με τη Σία Κοσιώνη

Ο Γιάννης Ντσούνος και η Σία Κοσιώνη εκτός από συνάδελφοι είναι και κουμπάροι, αφού η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έχει βαφτίσει την κόρη του δημοσιογράφου.

«Ούτως ή άλλως με τον Γιάννη Ντσούνο είμαστε μία οικογένεια, καθώς είμαστε 15-16 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Τώρα γινόμαστε οικογένεια και με τη βούλα. Δεν είναι η πρώτη μου φορά ως νονά, αλλά κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστό. Φροντίζω να είμαι αγαπησιάρα και τυπική νονά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στην βάφτιση της μικρής Ελεονόρας.

Πυρ και μανία Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη με τις φήμες: Το μεγάλο ψέμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Αναληθές δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι: «η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κοσιώνη». Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής σε αντίθεση με τον πρώην άνδρα της δημοσιογράφου! Όπως ήταν φυσικό η γνωστή δημοσιογράφος και ο Κώστας Μπακογιάννης βρίσκονταν σε...αναμπουμπούλα.

Σε επικοινωνία με την οικογένεια του πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Κοσιώνη, και συγκεκριμένα με την κόρη του Κωνσταντίνα, η ίδια ανέφερε:

«Ο εκλιπών πατέρας μου έχει τρία παιδιά. Εμένα, που είμαι δημόσιος υπάλληλος, την αδελφή μου Ιωάννα που είναι καθηγήτρια μουσικής, και τον Ανδρέα. Η μοναδική σχέση που έχουμε με την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη είναι η συνεπωνυμία.»

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη

Επιπλέον, ο πατέρας της δημοσιογράφου Αναστασίας Κοσιώνη ονομάζεται Χρήστος και όχι Παναγιώτης.

Ο ισχυρισμός ότι η δημοσιογράφος Κοσιώνη είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη είναι ψευδής και καταρρίπτεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share