Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σία Κοσιώνη: «Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα, θυμάμαι την πρώτη φορά που...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

25 Ιανουαρίου 2023 08:17
«Βόμβα» από Σία Κοσιώνη: «Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα, θυμάμαι την πρώτη φορά που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Σία Κοσιώνη πριν καιρό παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση με τίτλο «Προσωπικά» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και για την πρώτη φορά που συνάντησε την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη.

Με την ευκαιρία, δείτε το πανάκριβο δώρο που της είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στον γάμο της.

Η επεισοδιακή γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη αλλά και στην ιδιαίτερη πρώτη τους γνωριμία.

Ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε βίντεο της εκπομπής και παραδέχτηκε ότι: «Η πρώτη γνωριμία μας ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Επιπλέον, σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα επαγγελματικά τους λέγοντας:

«Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

«Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν», πρόσθεσε η Σία Κοσιώνη.

Η σχέση της Σίας Κοσιώνη με την Ντόρα Μπακογιάννη

Στη συνέχεια, η Έλενα Κατρίτση ρώτησε τη δημοσιογράφο για τη σχέση που έχει με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και το πως κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως έπρεπε να ανακοινώσει στον αέρα τον τηλεοπτικών ειδήσεων το πρόβλημα υγείας της.

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα λόγω της δουλειάς. Ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα λόγω της δύναμής της. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα, είχα άγχος γιατί έχει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα και μάλιστα είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα χαμηλώσω ποτέ το βλέμμα μου.

Χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είμαι με τον Κώστα. Είναι μια γυναίκα πολύ δυνατή αλλά και πολύ ευαίσθητη… Έχουμε κάποια σημεία ταύτισης… Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας της ήταν προσωπικό τις υπόλοιπες 23 ώρες και 58 λεπτά της ημέρας, εκείνη την ώρα ήταν η δουλειά μου.

Προφανώς ζορίζομαι μέσα μου όταν γίνονται πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου αλλά αυτό δε θα βγει ποτέ στον αέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share