Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Νέο μέλος στην οικογένεια του Πέτρου Πολυχρονίδη - Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

23 Ιανουαρίου 2023 08:48
Νέο μέλος στην οικογένεια του Πέτρου Πολυχρονίδη - Σε πελάγη ευτυχίας ο παρουσιαστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, με τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα για το... νέο μέλος στην οικογένειά του, αφού εκείνος τα ανακοίνωσε.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Star, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο διαζύγιό του, ανακοίνωσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα την προσθήκη ενός ακόμη μέλους σε αυτή και με την ανάρτηση που έκανε συγκέντρωσε γρήγορα πληθώρα σχολίων και likes.

Η νέα... λατρεία του παρουσιαστή

Πιο αναλυτικά, ο Πέτρος Πολυχρονίδης απέκτησε νέο τετράποδο φίλο, τον 3χρονο Elvis, και με χαρά τον σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως είπε ο ίδιος, το σκυλάκι χαρίστηκε στην οικογένειά του από ανθρώπους που δεν μπορούσαν πι8α να τον κρατήσουν λόγω μετανάστευσης στο εξωτερικό.

Διαβάστε όσα έγραψε ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» παρακάτω:

«Νέα προσθήκη στην οικογένεια Πολυχρονίδη. Ο τρίχρονος Elvis.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του που μας τον χάρισαν λόγω μετανάστευσης και μας εμπιστεύτηκαν την ζωή του, επειδή δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την νέα τους ζωή στο εξωτερικό. #new #friend #dog #parents #family», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Είναι αξιοζήλευτο: Το ζεστό σπίτι του Πέτρου Πολυχρονίδη με την τεράστια βιβλιοθήκη (photos)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα, μέσα από την παρουσίαση του τηλεοπτικού παιχνιδιού, «Τροχός της τύχης» στο Star. Ωστόσο, ο ίδιος τις περισσότερες φορές χαλαρώνει στο ζεστό σπίτι του.

Ο παρουσιαστής όταν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και γαλήνης στο προσωπικό του ησυχαστήριο που δεν είναι άλλο από το σπίτι του!

Μαζί με την οικογένειά του, αλλά και το κατοικίδιό του, μια πανέμορφη άσπρη γάτα, ζουν σε ένα αρκετά μεγάλο σπίτι στον Πειραιά με τεράστιο καταπράσινο κήπο.

Το σαλόνι σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο του δωμάτιο, με τους άνετους καναπέδες και τα cozy χαλιά, να το κάνουν το ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης.

Παράλληλα, του αρέσει να περνάει τον χρόνο του στο σαλόνι του σπιτιού του παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους του ή διαβάζοντας βιβλία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share