Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταιγιστική η Τζούλια Νόβα: «Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν ξέρει και γι' αυτό...»

Τι είπε για τη συνεργασία τους στον «Τροχό της τύχης»;

5 Ιανουαρίου 2023 16:54
Καταιγιστική η Τζούλια Νόβα: «Ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν ξέρει και γι' αυτό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη νέα της ζωή ως μητέρα αλλά και την περίοδο συνεργασίας της με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στον Τροχό της Τύχης μίλησε η Τζούλια Νόβα στο Mega Καλημέρα.

«Η ζωή στο σπίτι με τη μικρή είναι πολύ ευχάριστη, είναι χαρούμενη και κοινωνική» , ανέφερε αρχικά για την κόρη της. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την κόρη του παρουσιαστή.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα που έδωσε στην κόρη της: «Μαζί με την βάφτιση μπορεί να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην μικρή…το όνομά της είναι Δάειρα, το σκέφτηκε ο σύζυγός μου».

Η Τζούλια Νόβα τόνισε πως της λείπε η τηλεόραση: «Αν μου τύχει κάτι τηλεοπτικό, θα μου άρεσε σίγουρα πάρα πολύ. Έχει ξεκινήσει λίγο και μου λείπει. Στον Τροχό σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές. Δεν είπε κάτι (σ.σ. ο Πέτρος Πολυχρονίδης) γιατί δεν ξέρει. Δεν ήταν κάτι που το μοιραζόμουν με εκείνον. Ήταν κάτι που γινόταν ξεχωριστά.

Θα μου άρεσε να κάνω κάτι αυθόρμητο και να υπάρχει χώρος για να μιλήσω και να δείξω ποια είναι η Τζούλια. Μου έχει γίνει πρόταση από όλα τα ριάλιτι. Δεν ξέρω ίσως να το έκανα κάποια στιγμή. Ίσως για παράδειγμα να δοκίμαζα και το Survivor», ανέφερε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε όσα δήλωσε

Ζει την απόλυτη ευτυχία ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είναι ηρωίδα, αντέχει τον χαρακτήρα µου»

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω.

Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share