Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Πέτρος Πολυχρονίδης - Στο πλευρό της κούκλας κόρης του στην Κοπεγχάγη

Η κόρη του μεγάλωσε πολύ και φαίνεται πως... είχε να μοιάσει!

31 Δεκεμβρίου 2022 18:49
Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Πέτρος Πολυχρονίδης - Στο πλευρό της κούκλας κόρης του στην Κοπεγχάγη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι αρκετά ενεργός στο Instagram και συχνά αναρτά φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς του. Αν και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, κάποιες φορές αναρτά φωτογραφίες τόσο με τη σύζυγό του, όσο και τα δύο του παιδιά.

Δείτε επίσης: Φιλί ζωής για τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή

Η νέα φωτογραφία με την κόρη του από την Κοπεγχάγη

Με αφορμή τις γιορτινές μέρες, ο παρουσιαστής αποφάσισε να δημοσιεύει μια σπάνια φωτογραφία με την 12χρονη κόρη του, η οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω του μοιάζει αρκετά.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την κόρη του στην Κοπεγχάγη

«0° έξω. Ζέστη στην καρδιά. Glogg για τον ουρανίσκο. Cheers», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία.

Η φωτογραφία έρχεται μερικούς μήνες μετά την τελευταία τους κοινή φωτογραφία. Τότε ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε αναρτήσει φωτογραφία που τον έδειχνε στο πλευρό της κόρης του ξανά σχολιάζοντας: «Μικρή... Σε 10 χρόνια που θα είσαι στο grid του Silverstone στη F1, μην ξεχάσεις καμία πρόσκληση για το γερό πατέρα σου που σε έχωσε στα kart.».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, όπως φάνηκε από τις τελευταίες του αναρτήσεις, ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κοπεγχάγη για να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένειά του.

Ζει την απόλυτη ευτυχία ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είναι ηρωίδα, αντέχει τον χαρακτήρα µου»

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω.

Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share