Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πρέπει να είναι τσόκαρο...»: «Έσπασε» τη σιωπή της η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

22 Ιανουαρίου 2023 14:15
«Πρέπει να είναι τσόκαρο...»: «Έσπασε» τη σιωπή της η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε πριν λίγο καιρό στο «Happy Day», με την πολιτικό να αναφέρεται σε ουκ ολίγα θέματα, όπως τον καρκίνο που «χτύπησε» την πόρτα της, αλλά και τη νύφη της Σία Κοσιώνη.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά και στην Σία Κοσιώνη, την σύζυγο του γιου της, Κώστα.

Το σχόλιο της Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Με την Σία Κοσιώνη έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις, την λατρεύω. Μου αρέσουν τα πάντα. Πρώτον μου αρέσει ο χαρακτήρας της, έχει έναν χαρακτήρα χαρά θεού. Είναι ένα κορίτσι το οποίο σου λέει "αγάπα με" με το καλημέρα. Είναι μια τρομερή μάνα, δεν υπάρχει.

Ντόρα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη

Για να λέμε τώρα του σταυρού τον μύθο εγώ νομίζω ότι είναι ένας μύθος αυτό που ονομάζεται "οι κακές πεθερές". Οι πεθερές οι οποίες πραγματικά βλέπουν, αν δουν ένα τσόκαρο θα αντιδράσουν, αλλά αν δουν μια κοπέλα σαν την Σία Κοσιώνη πρέπει να είσαι μια ηλίθια πεθερά για να την σαμποτάρεις».

Κοστίζει μια περιουσία: Το πανάκριβο δώρο που έκανε η Ντόρα στη Σία Κοσιώνη στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Σία Κοσιώνη έχουν μια αρμονική σχέση ως πεθερά με νύφη, με τη μία να... στάζει μέλι για την άλλη όπου σταθεί και την επαφή τους αυτή να «επισφραγίζεται» στο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, η γνωστή πολιτικός είχε κάνει ένα πανάκριβο δώρο στη δημοσιογράφο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017. Ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Επίσης, η δεξίωση έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, όπου είναι ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε η πεθερά έκανε τότε δώρο στη νύφη ένα οικογενειακό κειμήλιο.

Τι ήταν αυτό; Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που ήταν και μια από τις κουμπάρες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share