Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανοικτοχέρα η Ντόρα Μπακογιάννη: Το... ανάκτορο που έδωσε στη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη για το γάμο τους

Ένα αληθινό παλάτι!

31 Μαΐου 2022 11:09
Ανοικτοχέρα η Ντόρα Μπακογιάννη: Το... ανάκτορο που έδωσε στη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη για το γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από πέντε χρόνια, με το ζευγάρι να έχει και την έγκριση της μητέρας του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους και σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην Ντόρα Μπακογιάννη, που θα τους κληροδοτήσει και μια μεγάλη περιουσία.

Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία. Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο είχαν ανέβει στα social media.

Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα απλό λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα. Από την άλλη, ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να φορέσει λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Η συγκινητική τελετή και το υπέροχο σπίτι

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς». Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το μέρος που έγινε ο γάμος τους. Συγκεκριμένα, τον έκαναν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει με κάστρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτρυγιρισμένο από δέντρα.

Το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share