Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αιφνιδιασμός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το απρόσμενο μήνυμα που έστειλε στην Ναταλία Γερμανού on air

Η απάντηση της παρουσιάστριας

15 Ιανουαρίου 2023 18:33
Αιφνιδιασμός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Το απρόσμενο μήνυμα που έστειλε στην Ναταλία Γερμανού on air
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απρόσμενο μήνυμα από τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής ''Καλύτερα δε γίνεται''. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη "θρίλερ" για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια είχε μια απορία σχετικά με το Survivor και αν ο Νικόλας Αγόρου συμμετείχε την ίδια χρονιά με την Μελίνα Μεταξά. Ωστόσο, κανείς από τους συνεργάτες της δεν γνώριζε την απάντηση και για αυτό ζήτησε στους τηλεθεατές να της γράψουν στο Twitter.

Η απάντηση ήρθε τελικά στο κινητό της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε on air, αλλά της ευχήθηκε δημόσια για το μωράκι της που ήρθε στη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

"Βάζουμε μια άνω τελεία πριν πάμε στο επόμενο θέμα. Να στείλουμε πάρα πολλά φιλιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μου επιβεβαίωσε μόλις με γραπτό μήνυμα ότι εκεί ήταν η Μελίνα Μεταξά σε εκείνο το Survivor. Κωνσταντίνα μας πολλά φιλάκια. Να σου ζήσει το μωράκι. Να σας ζήσει το μωράκι, γερό και τυχερό. Σου τα έγραψα και σε μήνυμα και τώρα στο λέω και δημόσια τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία. Σου στέλνουμε την αγάπη μας και πάρα πολλά φιλιά. Σ΄ ευχαριστούμε πολύ και για το μηνυματάκι. Όλη μας την αγάπη έχεις και το ξέρεις", είπε η Ναταλία Γερμανού.

Εκείνη 35 και εκείνος...: Αυτή είναι διαφορά ηλικίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύζυγό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ημέρα που γνώρισε τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ζει έναν όμορφο έρωτα. Τρισευτυχισμένοι είναι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς πρόσφατα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνης της σε προχωρημένο στάδιο, με τις φήμες να διαδίδονται πολύ καιρό πιο πριν και να μην επιβεβαιώνονται από την ίδια.

Τη γέννηση του μικρού αγοριού έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας «It’s a boy! Το πρώτο αγώνα της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για τη γέννηση του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Εκείνη 35 και εκείνος...: Αυτή είναι διαφορά ηλικίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύζυγό της

Πόσα χρόνια όμως διαφορά ηλικίας έχουν;

Σύμφωνα με τα στοιχεία μας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1987, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 26 Μαρτίου 1986. Άρα ο επιχειρηματίας περνάει μόλις έναν χρόνο την παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share