Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Θρίλερ στη γέννα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου»: Το πρόβλημα που έφερε ανησυχία την ώρα του τοκετού

Η συνδρομή των γιατρών χρειάστηκε

13 Ιανουαρίου 2023 15:02
«Θρίλερ στη γέννα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου»: Το πρόβλημα που έφερε ανησυχία την ώρα του τοκετού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα μπορούσε να ζει πιο ευτυχισμένες στιγμές, με την ίδια να γεννά και να φέρνει στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, που της προσφέρει όλα τα εχέγγυα, για να μεγαλώσει σωστά το παιδί.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πιο χαρούμενο από ποτέ, βιώνοντας την ουσία της ζωής με την έλευση ενός υγιέστατου αγοριού. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, χρειάστηκε και η πολύτιμη συνδρομή των γιατρών, ώστε να έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα στη ζωή το παιδί.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο περιοδικό, ότι η Σπυροπούλου δε γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα στη διάρκειά του. Κάπως έτσι, αποφασίστηκε ως σίγουρη λύση η καισαρική τομή, προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε επιπλοκή, με το ζευγάρι πια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την έλευση του παιδιού, που τους δίνει ζωή.

Yes Magazine Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καισαρική

Εκείνη 35 και εκείνος...: Αυτή είναι διαφορά ηλικίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύζυγό της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ημέρα που γνώρισε τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ζει έναν όμορφο έρωτα. Τρισευτυχισμένοι είναι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς πρόσφατα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνης της σε προχωρημένο στάδιο, με τις φήμες να διαδίδονται πολύ καιρό πιο πριν και να μην επιβεβαιώνονται από την ίδια.

Τη γέννηση του μικρού αγοριού έκανε γνωστή η Soula Glamorous μέσα από story στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας «It’s a boy! Το πρώτο αγώνα της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε για τη γέννηση του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Εκείνη 35 και εκείνος...: Αυτή είναι διαφορά ηλικίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύζυγό της

Πόσα χρόνια όμως διαφορά ηλικίας έχουν;

Σύμφωνα με τα στοιχεία μας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1987, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 26 Μαρτίου 1986. Άρα ο επιχειρηματίας περνάει μόλις έναν χρόνο την παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share