Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Για πρώτη φορά πατέρας ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

3 Ιανουαρίου 2023 19:25
Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σήμερα (3/1), φέρνοντας στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, «καρπό» του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Θα σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το πως γνωριστήκαμε. Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια και η μια αδερφή του στο οποίο πήγαινα και εγώ.

Από εκεί τον ξέρω…Μετά και αυτός απασχολούσε θέλοντας και μη και με τα μαγαζιά του. Και εγώ έχει τύχει να πάω ως καλεσμένη σε κάποιο μαγαζί του.. Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά. Δεν ήμασταν φίλοι, μέχρι να γίνουμε ζευγάρι ήμασταν κοινωνικά γνωστοί, ενώ την ίδια ώρα έμεινε "παγωτό" η Καινούργιου με όσα είπε η Τούνη στον Αλεξάνδρου.

Μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής. Είναι κύριος. Είναι πάντα πολύ ευγενικός και περιποιητικός… Πάντα ήταν πολύ περιποιητικός. Είχε τύχει να κάνω τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και ενώ δε με ήξερε, μου κέρασε το τραπέζι. Είχε στείλει κάποιον και μου είχε πει ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος μου κάνει δώρο το τραπέζι…

Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του. Ήταν ενεργό παιδί. Κι εγώ τότε ήμουν με άλλο παιδί, δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον δω αλλιώς… Μετά από χρόνια πήγα σε ένα μαγαζί του που πάω συνέχεια στη Βουλιαγμένη που δεν ήξερα όμως ότι είναι δικό του.

Φεύγοντας τον πέτυχα μια μέρα και με ρώτησε πότε θα παίξουμε τένις, γιατί είχε δει ότι παίζω κι εγώ τένις. Τον πετύχαινα μια στο τόσο όταν έβγαινα για περπάτημα, ή σε κάποια βόλτα με τον σκύλο.

Φωτογραφία γέννησης αγοριού Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μια μέρα λοιπόν, που ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά του έστειλε κάποιον να με κεράσει κάτι και του είπα να έρθει κι εκείνος καμιά μέρα να μας πει μια καλησπέρα. Και μου λέει, “δε μπορώ σήμερα, αν θες να πάμε για ποτό αύριο”. Ήμουν ελεύθερη τότε. Και ο Βασίλης. Και βγήκαμε. Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια...

Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτό και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή η Κωνσταντίνα για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της.

Γονείς για πρώτη φορά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Την ευχάριστη αυτή είδηση την έκανε γνωστή η διαδικτυακή περσόνα Soula glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία που φαίνονται βρεφικά παπουτσάκια και έγραψε χαρακτηριστικά: «It's a boy! Το πρώτο αγώνα της χρονιάς γεννήθηκε μόλις! Συγχαρητήρια στη queen Ντίνα μας να της ζήσει».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share